Mai multe incendii au izbucnit aseară în Argeș

de | 10.03.2021 09:38 | Actualitate

Județul Argeș a reprezentat un pericol ieri seară după ce incendiile au izbucnit la două locuințe și pe autostrada București-Pitești.
O casă din comuna Uda a fost cuprinsă de flăcări și a fost necesară evacuarea unei persoane din locuință. Echipajul medical a acordat primul ajutor femeii de 75 de ani, aceasta refuzând transportul la spital. Conform ISU Argeș, totul ar fi pornit din cauza necurățării codului de fum.

CITEȘTE ȘI PSD depune moțiunea împotriva ministrului Claudiu Năsui

Tot aseară, la Mioveni a fost necesara deplasarea Detașamentului de Pompieri Mioveni în localitatea Coșești. Din fericire, nu au fost mari probleme, doar un mic incendiu în zona cosului de fum.

Un alt incendiu de vegetație a izbucnit ieri pe autostrada București-Pitești, în apropiere de Jupiter City. Au ars aporximativ 800 de metri de vegetație uscată. La fața locului a fost nevoie de o autospecială de intervenție cu apă și spumă și de Detașamentul Bradu.

CITEȘTE ȘI După crimă, înmormântare cu jandarmi și mascați la Stoenești

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii