Web Analytics

Magiunul din prune Topoloveni a ajuns în Vietnam

de | 12.08.2022 10:11 | Actualitate, Home

Magiunul din prune Topoloveni, primul produs românesc certificat cu Indicaţie Geografică Protejată (IGP), a ajuns în aceste zile în Vietnam cu ajutorul programului european de promovare „Enjoy it’s from Europe”, potrivit Agerpres.

„Sonimpex Topoloveni continuă prezenţa la târgurile internaţionale unde promovează tradiţia gastronomică românească prin Brandul „Topoloveni Magiun din prune”. Promovarea se realizează cu fonduri europene destinate produselor certificate cu Indicaţie Geografică Protejată de către Uniunea Europeană şi are ca scop extinderea comerţului acestor produse în afara Uniunii. Am ales Târgul Vietfood&Beverage din Vietnam pentru promovare deoarece în această ţară produsele fără zahăr adăugat, fără conservanţi, au zero taxe. Guvern responsabil pentru sănătatea poporului!”, a declarat Diana Stanciulov, director comercial Sonimpex Topoloveni.

Citește și:„Mama” Magiunului de Topoloveni promovează România în întreaga lume

Potrivit sursei citate, 2022 este ultimul an din programul de promovare pentru Vietnam câştigat de Sonimpex Topoloveni, care s-a derulat pe o perioadă de trei ani şi a avut un buget de aproape 800.000 euro.

„La acest târg am avut onoarea să fim vizitate de Excelenţa sa Cristina Romila, Ambasadorul României în RS Vietnam şi Regatul Cambodgiei care a convins-o pe Ly Nha Ky, Consul Onorific al României în Vietnam din 2018, să prezinte fanilor beneficiile consumului de magiun de prune Topoloveni. Ly Nha Ky este una dintre personalităţile Vietnamului cu o foarte mare influenţă în orientarea consumului de la alimente la modă. Magiunul din prune Topoloveni şi-a câştigat notorietatea prin munca deosebită a oamenilor din companie care realizează alimente unice: dulceţurile fără zahăr adăugat obţinute pe baza unui brevet de Invenţie şi Magiunul din prune Topoloveni obţinut după o reţetă de peste un secol”, a menţionat Stanciulov.

foto: Facebook/ Diana Stanciulov

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *