Web Analytics

Magazinele online care comercializează piese auto, luate la “puricat“ de inspectorii de la RAR

de | 13.08.2021 12:36 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

În această perioadă se fac verificări la magazinele online care vând piese auto. Inspectorii de la RAR vor să vadă dacă acestea sunt contrafăcute sau neconforme.

În situaţia în care vor fi descoperite nereguli, cei de la Registrul Auto Român (RAR) pot opri vânzarea.

 

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Ştefan Vuza, acţionar majoritar al Chimcomplex, ocupă primul loc în TOP-ul celor mai mari 100 de deţinători de acţiuni de la BVB

 

 

 

 

 

“Avem posibillitatea și chiar am efectuat asemenea operațiuni de blocare a unor produse neconforme. Pe site-urile respective avem posibilitatea de a bloca accesul la informațiile comerciale despre acestea, se pune o etichetă cu produs neconform blocat de RAR și, practic, cumpărătorii sunt avertizați. Noi reacționăm la anumite sesizări ale utilizatorilor acestor platforme, mergem și în teren, verificăm cine le postează”, a declarat directorul tehnic al RAR, Claudiu Mija.

Între timp pe şoselele din toată ţara continuă astăzi controalele pentru prevenirea accidentelor rutiere. Pentru deficienţe grave la sistemele esenţiale de direcţie şi frânare, pe lângă reţinerea certificatului şi a plăcuţelor de înmatriculare, poliţia rutieră suspendă permisul şoferului timp de 90 de zile.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii