Web Analytics
scris sâmbătă, 05.11.2022

Măcel în Trivale: FC Argeș – Sepsi 0-5!

După 4 înfrângeri la rând suferite în Liga 1, Sepsi a umilit-o pe FC Argeș chiar în Trivale, scor 5-0, în etapa 17 din SuperLiga.

Măcel în Trivale: FC Argeș – Sepsi 0-5!

Argeșenii au avut un joc slab pe tot parcursul meciului. Sepsi a dominat categoric prima parte și a punctat de două ori din penalty, de fiecare dată prin Cosmin Matei. Latovlevici a ratat complet o preluare simplă și, în tentativa de a-și corecta eroarea, l-a faultat în careu pe Păun, mijlocașul lui Sepsi fiind cel care a ajuns primul la minge. Imediat după ce Matei a marcat de la 11 metri (’28), Croitoru l-a înlocuit pe Latovlevici cu Geani Crețu. În min 37, Marius Ștefănescu a forțat un contact cu Dobrosavlevici, iar arbitrul Kovacs a acordat din nou lovitură de pedeapsă, pe care a transformat-o același Matei.

Citește și: Farul s-a impus greu în fața „lanternei” CS Mioveni, scor 2-1

Piteștenii nu și-au găsit ritmul nici în partea secundă, când Sepsi a mai înscris de 3 ori. Autorii golurilor au fost: Rondon (min 52), Safranko (în min 68), iar Tudorie, scăpat singur cu Straton, a închis tabela (min 89).

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Nu sunt prea multe de spus: cel mai important toți suporterii lui FC Argeș să îi ia familia in dramba lui Gentea, Croitoru și Vlădoiu! Cu o mențiune: mă-sa lui Gentea să stea numai capră! Pentru jucători: bai nesimtitilor, în tricourile pe care le-ați purtat azi trebuia sa arati terenul! Daca nu puteti, mergeți la spații verzi, măturati in jurul stadionului!

    Răspuns
  2. Treci la cratiță,madam,ca nu le ai cu fotbalul.Eu am văzut Realul ,aici,în 1972.Unde erai la ora aia?Se vede ca scrii articole la comanda.Ce nu iti convine ștergi.Asta se numeste cenzura,si nerespectarea prevederilor dreptului la libera exprimare.Deci,încălcarea drepturilor omului.deci daca te deci am,ce crezi ca va urm

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *