Macaraua care risca să cadă pe un bloc a fost demontată

de | 24.11.2017 08:37 | Actualitate

foto macaraMacaraua care risca să se prăbușească peste un bloc de locuințe din cartierul piteștean Găvana, din cauza unei alunecări de teren, a fost demontată.

Deoarece eforturile pompierilor de a ancora macaraua au eșuat, din cauza cablurilor prea scurte pe care aceștia le aveau la dispoziție, s-a luat decizia demontării utilajului.
Firma care construieşte un bloc de locuințe pe terenul devenit instabil a trimis pe şantier, joi seară, o altă macara pentru a o demonta pe cea existentă. La finalul operaţiunii, locatarii blocului evacuat au revenit în imobil. Și supermarketul evacuat joi, și-a reluat activitatea în această dimineață.
Vă reamintim că în jur de 65 de persoane au fost evacuate de urgență, joi după-amiază, din supermarketul Lidl din cartierul Găvana și din blocul din vecinătatea magazinului, după ce autorităţile au fost alertate că o macara riscă să se prăbușească peste cele două clădiri din cauza terenului instabil pe care era amplasată. Cei 50 de clienți și angajați aflați în supermarket au fost evacuați, iar autovehiculele din parcarea magazinului au fost îndepărtate. Au fost evacuați și 15 locatari din blocul situat lângă supermarket.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii