Web Analytics

Luminița Borta a sărbătorit cu șampanie 40 de ani de activitate și inaugurarea teatrului independent

de | 21.09.2019 11:51 | Actualitate, Cultură

Aseară, pe strada Teiuleanu, nr. 48, vizavi de Colegiul Economic, un studio mic dar plin de farmec, amenajat cu mult bun gust și dragoste pentru frumos în subsolul unui bloc (în trecut inundabil), a avut loc deschiderea stagiunii la Club22Teatru Independent.

Cei ce iubesc teatrul și o iubesc pe actrița Luminița Borta au venit să o vadă, din nou, pe scenă, așa cum erau obișnuiți să o vadă pe scena teatrului Alexandru Davila. Sala a devenit neîncăpătoare pentu toți îndrăgostiții de artă care au fost întâmpinați așa, cum se întâmpină cei dragi, cu zâmbete și bomboabe, de tinere radioase. Cortina s-a ridicat iar spectacolul „Radioactiv”, a fost savurat în liniștea, întretăiată doar de replici și de râsetele spectatorilor.

Luminița Borta, regizor și personaj principal, Mihaela Mazilu, Ania Herman și două promițătoare talente, Alesia Nistor și Eliza Gherman, eleve ale școlii de artă teatrală condusă de Ania, au dat viață eroinelor din piesa adaptată după „Efectul razelor gamma asupra crăițelor lunatice”, de Paul Zindel.

La final, spectatorii s-au ridicat în picioare, aplaudând minute în șir. Luminița Borta și-a sărbătorit astfel, cu emoție și fericire, împreună cu spectatorii, împlinirea a 40 de ani de activitatea teatrală și inaugurarea primului teatru privat din Pitești.

Actrița le-a destăinuit fanilor că Club22Teatru Independent va deveni locul primitor care va găzdui multe evenimente culturale, nu doar teatrale dar și literare sau muzicale, și în care, piteștenii iubitori de artă se vor putea regăsi. Apoi, a curs șampania.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii