Ludovic Orban: “Hai să fim cinstiți, toată viaţa mea matură mi-am dedicat-o PNL”

de | 28.08.2021 09:50 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a dezvăluit vineri în ședința Comitetului Director Județean Vaslui că mereu i-a plăcut să facă o campanie electorală la firul ierbii. Mai mult, el le-a adresat un mesaj şi celor care cred despre el că a rămas fără “benzină”.

„Chiar dacă unii zic că nu mai am benzină, eu vă spun că am o energie care, poate, unii de 30 de ani, de 40 de ani nu o au”, a spus Ludovic Orban în ședința Comitetului Director Judeţean Vaslui, care a avut loc la sediul partidului din Huşi, acolo unde şi-a prezentat moțiunea „Forța Dreptei”.

CITESTE SI Ludovic Orban și-a prezentat la Vila Florica moțiunea pentru un nou mandat de Președinte al PNL

Preşedintele PNL a ţinut să precizeze că s-a decis cu greu să candideze pentru un nou mandat.

„Hai să fim cinstiți, toată viaţa mea matură mi-am dedicat-o PNL”, a spus Orban.

Referitor la campania electorală liderul PNL a precizat că întotdeauna i-a făcut plăcere să facă o campanie electorală la firul ierbii.

„Să nu credeți că eu am aterizat brusc în conducerea națională a unui partid fără să fi trecut prin munca de jos. Şi acum, ca preşedinte de partid, dacă nu m-am dus să lipesc afișul la 12 noaptea, să simt mirosul de aracet şi mai ales să simt cum echipa pornește bătălia pentru câștigarea unor noi alegeri nu mă simt bine, nu simt că e campanie”, a mai afirmat liderul liberal, potrivit news.ro.

De asemenea, el a reamintit că în cei 30 de ani de când este implicat în viaţa politică a preluat filiale alături de care a urcat “pas cu pas, treaptă cu treaptă”, făcând aluzie la competiția cu Florin Cîţu despre care a spus că a crescut în 4 ani ca Făt Frumos.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Asa o fi … voint-avusi , dar o zbarcisi ! Nineaca, fugi cat te mai tin “piserilii” ; fuga este rusinoasa, dara este sanatoasa/te tine-n viata/adeca zilesti !

Ultimele articole


Loading RSS Feed