Web Analytics

Ludovic Orban a semnat, în Argeș, contractele pentru tronsoanele 3 și 4 ale drumului expres Craiova-Pitești

de | 16.09.2020 20:20 | Actualitate

Astăzi, 16 septembrie a.c., la sediul Palatului Administrativ, în prezența primului –ministru, Ludovic Orban și a ministrului transporturilor, Lucian Bode, a fost semnat contractul de proiectare și execuție a Tronsoanelor 3 și 4 ale drumului expres Craiova-Pitești.
Contractele de proiectare și execuție ale celor doua tronsoane de drum expres, finanțate din fonduri europene, au fost încheiate între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și o asociere de firme românești, ce a fost declarată câștigătoare în cadrul procedurii de achiziție publică.
Tronsonul 3, în lungime de 31,75 km, face legatura între localitățile Slatina și Colonești din județul Olt, iar Tronsonul 4, în lungime de 31,88 km, leagă localitatea Colonești de Autostrada A1, în zona localităților Cătanele și Oarja din județul Argeș.
Guvernul României acordă o importanță deosebită infrastructurii de transport din județul Argeș, urmand a fi demarata licitația pentru intocmirea studiului de fezabilitate al Centurii de Vest a municipiului Pitești, între localitățile Albota și Bascov.
În cadrul vizitei de lucru de azi, de la Pitești, primul-ministru, Ludovic Orban, a efectuat şi o vizită la şantierul de construcţii al Sălii Polivalente, investiţie finanţată din bugetul Companiei Naţionale de Investiţii.
Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Argeş, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012, publicat de Asociaţia Jurnal de Muscel

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii