Web Analytics

Lucrări pe autostrada A1 București-Pitești și pe DN7, la Morărești

de | 31.07.2017 08:28 | Actualitate

lucrari traficCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în această dimineață, nu mai sunt probleme de trafic pe autostrada A1, la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti.

 

Până la ora 18:00, pe banda a doua a sensului de mers Bucureşti – Piteşti, se vor aplica marcaje rutiere, iar circulaţia va fi redirecţionată pe banda unu, în dreptul utilajului. Poliția Română recomandă conducătorilor auto să schimbe din timp banda de circulaţie.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, în județul Argeş, pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, în zona Morăreşti – Vărzaru, se vor executa lucrări de frezare între kilometrii 154 şi 156+200 de metri (până la ora 18:00), iar între kilometrii 150 şi 150+800 de metri lucrări de asfaltare (până la ora 13:00). Circulaţia se va desfăşura alternativ, dirijat, pe o bandă.

Întrucât se vor forma coloane de autovehicule, Poliția Română recomandă conducătorilor auto să nu se angajeze în depăşirea acestora.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii