Web Analytics

Lucrări de cadastrare gratuită în 15 comune din Argeș

de | 31.07.2022 16:16 | Actualitate, Home

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară a anunțat că, în curând, va începe înregistrarea sistematică a proprietăților în evidențele de cadastru și carte funciară pentru 228 de comune din 36 de județe. Lucrările se desfășoară în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară și sunt gratuite pentru cetățeni. Finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

Citește și: Șef nou la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Argeș

ANCPI, instituție aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a precizat că a semnat contractele cu prestatorii lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor pentru UAT-urile care vor fi cadastrate integral din fonduri europene. Mai precis, în cele 228 de comune, cu o suprafață totală estimată de 1.166.414 de hectare, lucrările vor începe în această vară și vor dura aproximativ 24 de luni.
În Argeș, vor beneficia de cadastru gratuit următoarele localități: Băiculești, Bascov, Boteni, Bradu, Budeasa, Buzoești, Cepari, Davidești, Hârtiești, Leordeni, Micești, Mioarele, Oarja, Suseni, Tigveni.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Toată comuna Buzoiesti,satul Curteanca este pe lista?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *