Web Analytics

Lorena Toma pleacă de la şefia Casei de Cutură Bascov

de | 23.05.2019 13:36 | Actualitate

# ”Nu am ce munți să mai escaladez și există și riscul plafonării…”, spune cel mai cunoscut director de Casă de Cultură din Argeș
Casa de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov va rămâne fără managerul Lorena Toma. Despre motivele plecării sale, ne-a vorbit chiar ea.
„De la 1 iulie, eu plec pentru trei luni de la Casa de Cultură Bascov. O lună plec în concediu de odihnă și două luni în concediu de studii, fără plată. Practic, este vorba despre trei luni în care autoritatea locală deleagă atribuțiile altcuiva, care va fi manager interimar în această perioadă. Revin de la 1 octombrie și… mai vedem. În vara asta am de pregătit lucrarea de licență pentru anul viitor”.
Lorena Toma ne-a mai mărturisit: „Eu o să plec definitiv, până la urmă. Și asta pentru că nu îmi convine salariul în raport cu munca și timpul depus pentru a ajunge la niște rezultate chiar frumoase pentru instituția pe care o conduc de atâția ani, practic de la înființare. Nu am ce munți să mai escaladez și există și riscul plafonării. Vreau să fac altceva cu viața mea”. Lorena este studentă la Drept, Universitatea din Pitești, anul III și se gândește ca, după licență, să dea admitere la INM sau să se înscrie într-un barou.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii