Web Analytics

Lorena şi-a luat adio de la colaboratorii din Bascov, refuzând să-l pupe pe primar

de | 29.01.2021 10:36 | Actualitate, Culise

Managerul Lorena Cătălina Toma și-a dat demisia de la conducerea Casei de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov, după opt ani de activitate.
Despărțirea a avut loc oficial duminica trecută, când, de Ziua Unirii Principatelor, artiștii de la „Doina Bascovului” au pregătit un program artistic. Atunci Lorena a urcat pentru ultima dată pe scenă. Mă rog, nu chiar pe scenă, pentru că programul s-a desfășurat în holul mare de la intrarea în instituție. Acolo unde, ca să nu se supere nimeni, au fost invitați consilierii locali, atât de la stânga, cât și de la dreapta eșichierului politic. Dar până la urmă, tot s-a supărat cineva. Mai exact primarul Gheorghe Stancu, cel care i-a dăruit fostei directoare o distincție pentru activitatea desfășurată, plus un buchet de flori. Însă Lorena nu l-a pupat de despărțire și acesta o oftat îndelung. În fine, până la urmă totul s-a încheiat într-o atmosferă cordială, în fața unei farfurii aburinde cu ciorbă de perișoare și la o masă de adio oferită de Lorena colaboratorilor, în locația pusă la dispoziție de omul de afaceri Gheorghe Soare, proprietarul hotelului Sorello.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Lorena Toma şi-a dat demisia de la Casa de Cultură din Bascov

Citește și Lorena Toma aruncă mănuşa primarilor PSD: „Cine a dorit să saboteze şi de ce, balul caritabil de la Bascov?!”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii