Web Analytics

Locul 3 pentru echipa RB Racing, în etapa a II-a de RallyCross

de | 28.06.2022 15:59 | Actualitate, Sport

Sâmbătă și duminică, 25-26 iunie, la Mioveni s-a desfășurat etapa aII-a a Campionatului Național de RallyCross. RB Racing, deși a fost singura echipă care a participat doar cu piloți juniori, a făcut o figură frumoasă, clasându-se pe locul III al clasamentului pe echipe. 

În cadrul Etapei a II-a a Campionatului Național de RallyCross, desfășurată în week-end la Mioveni, RB Racing a participat cu o echipă formată din piloți foarte tineri, printre care și doi debutanți. Cu toate acestea, dar și confruntați cu o serie de probleme tehnice, tinerii piloți musceleni s-au descurcat mai mult decât onorabil.

Citește și: Podium pentru piloții RB Racing. Doi dintre piloții musceleni au participat la Etapa de Slalom Paralel de la Sibiu

Mircea Șerbanescu, unul dintre debutanții în acest campionat a ocupat locul 3 la Juniori 1. Radu Nicolae a realizat un rezultat excepțional, situându-se pe locul 3 la Juniori 2. Iris Muscalu, după mai multe peripetii cauzate de câteva accidente, din care mașina a iesit destul de șifonată, a ocupat locul 4 juniori 1, situându-se în același timp pe locul 3 la Clasa Femina.

Teodora Merlă  s-a clasat pe locul 4 la Juniori 2 și ocupat prima poziție la Clasa Femina. Un alt debutant în acest campionat, Bogdan Toma s-a clasat pe locul 5 la Juniori 2. Talentatul pilot Rareș Șain s-a clasat pe locul 6 la Juniori 2, după ce în prima zi de concurs, după doar două ture i s-a spart motorul. Echipa de mecanici, alcătuită din multiplul campion Gică Ticuță și fratele său Mădălin merită toate aprecierile pentru efortul depus pentru a reuși înlocuirea acestuia, în vederea startului de duminică, însă, în finală un bolovan a pus capăt unui weekend nu foarte fericit.

Citește și: Spectacol automobilistic plin de adrenalină. Cupa RB Racing de la Câmpulung a fost o adevărată sărbătoare

David Nedelcu s-a impus la clasa H1 în fața unor piloți cu zeci de ani de experiență în astfel de curse, ocupând locul întâi la finalul acestei etape. Din păcate, Andrei Marionoiu de la Clasa H2 a fost trădat de cutia de viteze, încă din prima zi de concurs. Aceste rezultate au dus echipa pe locul 3 la final, RB Racing fiind singura echipă reprezentată doar de juniori, ceea ce vorbește de la sine despre faptul că zona Campulungului este o adevărată pepiniera de tineri antrenați și pregătiți în sporturile cu motor.

De menționat este și vizita facută de vicepreședintele FRAS Cătălin Nicolaescu, mereu alături de Rallycross și de președintele Norris Mageanu. Acesta a discutat cu tinerii sportivi, fiind foarte mândru de școala de la Câmpulung – oraș din care și el provine.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *