Web Analytics

Locatarii unui bloc din Pitești, lăsați fără locuri de parcare

de | 24.01.2019 13:22 | Actualitate

Alături de consilierul local liberal Narcis Sofianu, la ultima conferință de presă a PNL Argeș au fost prezenți și doi locatari de la blocul 12 din cartierul Trivale din Pitești. Este vorba de Alexandra Ștefănescu și Ștefan Măcăneață, care au vorbit cum blocul în care stau a rămas fără locuri de parcare și sunt nevoiți, ca și ceilalți 42 de proprietari de apartamente, să își parcheze mașinile la distanțe considerabile.

După cum a precizat Narcis Sofianu, în 2013, locatarii din blocul 12 ”s-au adresat Primăriei Pitești, solicitând pe bază de tabel un anumit număr de locuri de parcare. Li s-a răspuns că nu se pot da locuri, deoarece sunt prea puține locuri de parcare în jurul blocului, doar patru. La începutul lui 2018, locatarii s-au trezit că locurile lor de parcare au fost închiriate unor persoane aflate în alt bloc, la peste 100 metri distanță”.

Ștefan Măcăneață, unul dintre locatarii nemulțumiți, a spus că a luat legătura pe Facebook cu viceprimarul Sorin Apostoliceanu în octombrie 2018: ”Ne-a spus că o să se rezolve, dar până acum nu s-a luat nicio măsură”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Cand au cumparat apartamentele in bloc au cumparat totodata si locul de parcare ?????