Web Analytics
scris miercuri, 09.08.2023

Loazelor, nu mai trageţi pe nas fotbalul!

FC Argeș a început mai de vară, ca șprițul de vară, cu un egal mediocru la Târgu Jiu, scos mai mult de arbitrii decât de alb-violeți. Dacă nu se prezentau la meci, erau mai puțin înjurați. Venea celestul Răzvan Tunaru într-o conferință de presă și ne explica și motivul neprezentării, că i-a dus Pelici pe fotbaliști în parcul central din Târgu Jiu să vadă operele lui Brâncuși. Cel puțin ieșeau mai vitaminizați cultural, că alfabetizați cu fotbalul e imposibil după cum au debutat. Vă dați seama că ar fi rupt Tik-Tok-ul o poză cu Tofan (fotbalistul, nu viceprimarul) sprijinindu-și coatele de Masa Tăcerii.

Loazelor, nu mai trageţi pe nas fotbalul!

Râdem noi, dar parcă nu-i râsul nostru. În plus, m-am cam săturat de clișee gen, că sunt necesare, bla, bla, bla, câteva etape până când lotul va fi omogen. Aiurea! Dacă neuronii nu sunt omogeni, nu va fi nici lotul. Păi, dacă nici la Viitorul Târgu Jiu n-am bătut, care nu e Hamburg, apropo, că și Hamburg joacă în Liga a II-a și face stadioane pline, unde să mai batem? Poate pe la uși la păcănele sau la cluburi de manele, că știe domnul căpitan de echipă Turda la ce mă refer. Loazelor, treziți-vă! Sunt mulți care n-au de muncă în județul ăsta. Sau care se trezesc dimineața la 6 să ajungă pe bandă la Dacia și nu muncesc cu șase, șapte sau opt mii de euro pe lună ca nesimțirile voastre. Unde mai pupă malgașul Bertrand salariu ca la Pitești, când la el în țară, cu doar 5 dolari, tocmești un crocodil să te accepte la prânz, în farfurie.

Bookmakerii ne dau cu a doua șansă la promovare (și așa e o rușine că prima șansă o are Gloria Buzău!) și voi trageți pe nas fotbalul. Treziți-vă, că va ia un întreg județ la șuturi! Etapa următoare jucați la Mioveni, altă sărăcie, dar care măcar a avut demnitatea să spună că e în reorganizare și nici gând de promovare. Și parcă e mai moral așa, decât milogi cu cardul plin la sfârșit de lună, ca voi. Să vă fie rușine, că altceva nu meritați! Și încă ceva! La banii pe care-i iau fără să facă mare lucru, mai bine intrau la Târgu Jiu, în teren, Mihai Foamete și Daniel Stanciu, președintele C.A., respectiv directorul de marketing, că sigur nu puteau juca mai rău decât voi. Dar măcar râdeam, nu ne enervam. Hai sictir!

Citește și FC Argeș – CS Mioveni, luni, 14 august, pe Stadionul Orășenesc

Citește și FC Argeș are un nou partener: Beycelik Gestamp A.S.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *