Web Analytics

Liviu Dragnea dă lecții de gătit pe YouTube

de | 3.04.2023 07:28 | Actualitate, Home

Fostul lider PSD și-a lansat duminică seara canalul de YouTube „Bucătăria de acasă” unde, într-un videoclip de 12 minute, a gătit „fasole galbenă păstăi”. În doar câteva ore, pe pagina lui Liviu Dragnea s-au abonat 530 de persoane. „Bine ați venit pe canalul de YouTube! Astăzi, vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire. În acest videoclip, veți vedea cum să faceți teci crocante și aromate, umplute cu un amestec delicios de legume și carne de vită”, îşi începe Liviu Dragnea primul videoclip.

Citește și: Dan Barna ar fi traversat pe roșu. Imagini cu momentul în care fostul șef USR e lovit de o mașină

Dragnea a anunțat lansarea canalului într-un reels pe contul lui de Facebook, în care afirmă că „a venit vremea să începem să mâncăm sănătos”. Pe YouTube, Dragnea a precizat că tot ce va prezenta pe acest canal „va fi mâncare fără gluten” și „doar din ingrediente sănătoase și românești”.

În 2018, înainte de a fi condamnat și închis, Liviu Dragnea declara: „Știam ce mă așteaptă și știu ce mă așteaptă. Numai că eu nu vreau să plec ca prostul din această viață și din această funcție!”

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *