Web Analytics
scris miercuri, 08.07.2020

Liviu Brătescu, ministrul secretar de stat la Ministerul Culturii, în izolare suspect de Covid

   Ministrul secretar de stat la Ministerul Culturii, Liviu Brătescu, izolat după ce a intrat în contact cu prefectul de Cluj, confirmat cu COVID-19. „Am dat telefon la DSP Iaşi şi mi s-a spus să mă izolez imediat acasă“, ne-a declarat liberalul ieşean aseară.

Liviu Brătescu, ministrul secretar de stat la Ministerul Culturii, în izolare suspect de Covid

   Ieşeanul Liviu Brătescu, ministru secretar de stat în Ministerul Culturii şi prim-vicepreşedinte al PNL Iaşi, se află în izolare la domiciliu pentru 14 zile după ce a intrat în contact cu prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, care în urmă cu câteva zile a fost confirmat cu infecţia cu SARS COV2.

„Am aflat de ieri (5 iulie n.r.) că Mircea Abrudean, prefectul de Cluj a fost diagnosticat cu COVID 19. Eram în drum spre minister, aşa că m-am întors imediat acasă şi am dat telefon la Direcţia de Sănătate Bucureşti şi DSP Iaşi, unde am precizat că intrasem în contact cu prefectul de Cluj cu câteva zile înainte. Mai exact, pe 26 iunie am participat la mai multe întâlniri la Cluj, unde a fost inclusiv Mircea Abrudean. De la DSP Iaşi şi Bucureşti mi s-a spus să mă autoizolez imediat. Asta am făcut, dar, din păcate, totul m-a prins la Bucureşti, aşa că am rămas în Capitală. Precizez că nu am niciun simptom, mă simt foarte bine şi nici de la DSP Bucureşti, nici de la DSP Iaşi nu mi s-a spus să îmi fac testul pentru COVID 19. Bineînţeles, am anunţat imediat Ministerul Culturii.

Citește mai departe pe ziaruldeiasi.ro, parte a rețelei de știri locale Presshub

Distribuie!

0 Comentarii