Web Analytics

Ligia Deca are COVID. Ministrul Educației  face parte din delegația lui Iohannis în Emirate

de | 21.03.2023 20:06 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ministrul Educației Ligia Deca are COVID. Aceasta a transmis Parlamentului că nu poate participa, miercuri, la „Ora Ministrului” în Senat, după ce testul PCR efectuat astăzi a fost pozitiv. Deca a cerut reprogramarea ședinței. 

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Ligia Deca a făcut parte din delegația oficială care l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis în vizita sa în Emiratele Arabe Unite. Din delegația oficială care l-a însoțit pe Președintele României au făcut parte ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Educației, Ligia Deca, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, Directorul general Nuclearelectrica, Cosmin Ghiță, Președintele Directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea, și directorul Directoratului Național de Securitate Cibernetică, Dan Cîmpean. 

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ministrul-educatiei-are-covid-ligia-deca-face-parte-din-delegatia-lui-klaus-iohannis-in-emiratele-arabe-unite-2289813

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *