Web Analytics
scris joi, 17.11.2022

Lidia Buble, un an de închisoare în dosarul de mituire a polițiștilor

Lidia Buble a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare în dosarul de mituire a polițiștilor. Cântăreața trebuie să presteze muncă în folosul comunității timp de 90 de zile. Decizia nu este definitivă.

Lidia Buble, un an de închisoare în dosarul de mituire a polițiștilor

Joi, judecătorii Tribunalului Bucureşti s-au pronunţat, iar Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare. În tot acest timp, cântăreaţa trebuie să respecte anumite reguli, printre care să facă muncă în folosul comunităţi, iar dacă nu va respecta aceste condiţii, poate ajunge după gratii.

Citește și: Video cu protestul de amploare din Mioveni. Este prezentă și conducerea Sindicatului Dacia

Lidia Buble a fost acuzată în luna august că a dat mită unor polițiști. Avocatul vedetei a depus o cerere pentru procedură simplificată, ceea ce înseamnă că își recunoaște faptele. Evenimentul a avut loc în luna februarie a anului trecut când Lidia Buble a dat mită unor polițiști rutieri pentru că nu avea la ea declarația pe proprie răspundere, necesară în acea perioadă. Pentru a nu fi amendată și pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, polițiștii i-au cerut mită, iar cântăreața le-ar fi dat 900 de lei. Artista a fost trimisă în judecată la scurt timp după eveniment.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *