Web Analytics

Liderul UDMR, Kelemen Hunor: „Trebuie să obţinem cel puţin 90% din votul maghiarilor care se duc la vot. Cu 50% nu fac nimic, am pierdut”

de | 28.02.2024 06:44 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Liderul UDMR, Kelemen Hunor a declarat marţi că Uniunea trebuie să obţină cel puţin 90% din votul maghiarilor care se duc la vot, pentru că, cu 50% nu fac nimic, au pierdut. ”Dacă nu am 90% şi ceva la sută nu am reprezentare proporţională”, a subliniat Hunor, transmite News.ro.

Citește și: Spital obligat să achite daune morale de 800.000 de euro, după ce un bebeluș a murit în urma contractării a trei bacterii


Kelemen Hunor a declarat în emisiunea Insider Electoral de la Prima News că formaţiunea sa politică în orice moment trebuie să fie pregătită să meargă în faţa electoratului şi să ceară votul. ”Pe noi nu ne avantajează şi nu ne dezavantajează, noi trebuie să mergem să spunem asta am făcut în acest mandat, asta este munca noastră, şi cerem votul electoratului nostru. La noi lucrurule sunt foarte simple de fapt dar extrem de complicate, de 34 de ani”, a spus liderul UDMR.
”UDMR trebuie să obţină cel puţin 90% din votul maghiarilor care se duc la vot, cu 50% nu fac nimic, am pierdut. Cu 75%, cu două treimi, dacă nu am 90% şi ceva la sută nu am reprezentare proporţională. De aceea la noi tot timpul se pune problema de a păstra alectoratul. Noi ştim ce avem de făcut”, a completat Kelemen Hunor.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii