Web Analytics

Liderul AUR, George Simion, protest la ASF pentru prețul asigurărilor

de | 16.03.2023 14:04 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Liderul AUR, George Simion, împreună cu mai mulți parlamentari și membri AUR au făcut un protest în fața sediului Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). Principala problemă invocată: scumpirea polițelor de asigurări obligatorii pentru mașini.

Citește și: Nicu Covaci, fondatorul Phoenix, a rămas fără pensie la 75 de ani

Liderul AUR însoțit de colegi din Parlament au fost primiți de președintele ASF, Nicu Marcu. Întâlnirea a durat câteva minute, iar la final președintele AUR a precizat, pe Facebook, că a primit informații potrivit cărora cheia rezolvării problemei se află în acest moment la Guvern, care ar urma să ia o decizie în cursul săptămânii viitoare. George Simion a pledat și pentru autorizarea de urgență a implicării CEC, bancă controlată de stat, pe piața asigurărilor.

Citește și: Un tânăr de 18 ani din Mioveni, găsit mort în camera lui

Simion a mai afirmat că șefii ASF vor veni miercuri în Parlament și a anunțat că e gata să mute protestul “la CEC, pentru că dosarul înființării CEC Asigurări e pe masa conducerii CEC de un an de zile și nu înființează CEC Asigurări pentru RCA-urile, asigurările cele mai ieftine, nu vor să fie asumate de nimeni”. Apoi, Simion și manifestanții care îl însoțeau au ieșit din clădire și au continuat protestul în fața ASF.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *