Web Analytics
scris marți, 20.06.2023

Liceul „Maria Teiuleanu” din Pitești are un nou teren de sport

Au fost finalizate lucrările la noul teren de sport al Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” din Pitești, de lângă sediul IȘJ Argeș. Marți, 20 iunie, a avut loc recepția. Urmează să fie construită și o creșă în locul fostului teren de sport.

Liceul „Maria Teiuleanu” din Pitești are un nou teren de sport

„Primăria Municipiului Pitești anunță finalizarea cu succes a unui nou proiect important pentru comunitatea locală. În urma identificării terenului potrivit pentru construirea unei creșe suplimentare, administrația locală s-a angajat ferm să realizeze un teren modern de sport în locul celui pe care se va construi o creșă medie cu o capacitate de 70 de locuri”, transmite municipalitatea.

Terenul de sport are o suprafață construită de 987 mp, din strat geotextil, balast compactat, folie PVC, beton armat C20/25 în grosime de 15 cm, peste care a fost așternut un covor din tartan de 16 mm grosime, trotuar de gardă din pavele împrejmuit cu borduri și cu plasă plastifiată în grosime de 2,5 mm, gri antracit, iluminat nocturn asigurat prin 14 corpuri de iluminat LED. Au fost realizate marcajele suprafeței de joc, suprafață destinată, în principal, handbalului.

Citește și Proteste ale taximetriștilor, marți, în toată țara, inclusiv la Pitești

Obiectivului de investiții a fost executat de către SC TOP LINE CONSTRUCT SRL, contractul având valoarea de 787.967,46 lei fără TVA.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită