Web Analytics
scris miercuri, 22.11.2023

Liceenii de la „Odobescu” au defilat prin Pitești. Care e apelul lor

Miercuri, 22 noiembrie, Colegiul Național „Alexandru Odobescu” a desfășurat, în Piața Primăriei Pitești, o acțiune menită să crească gradul de responsabilitate față de mediu în comunitate.

Liceenii de la „Odobescu” au defilat prin Pitești. Care e apelul lor

Citește și: Protest, joi, la Prefectura Argeș! Angajații amenință cu greva generală și cu blocarea organizării alegerilor europarlamentare

Concret, 50 de elevi însoțiți de cadre didactice au organizat o defilare pe traseul Piața „Vasile Milea” – Piața Primăriei, au împărțit flyere cu tematică ecologică și au realizat un flash-mob, în Piața Primăriei, acțiunea făcând parte din Proiectul Erasmus+ „Our Green Heritage Awareness”.

Liceenii și profesorii lor au fost întâmpinați de viceprimarul Gelu Tofan și de alți reprezentanți ai Primăriei, „întâlnirea prilejuind abordarea unor subiecte de interes în contextul actual, precum dezvoltarea competențelor de economie circulară și utilizarea responsabilă a resurselor” – după cum se arată într-un comunicat de presă al municipalității.

Proiectul Erasmus+ „Our Green Heritage Awareness” este derulat în parteneriat cu elevi și cadre didactice din Spania, Macedonia și Turcia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *