Web Analytics

Liberalul Tofan despre directorul Filarmonicii: „Dl Dumitrașcu m-a făcut să cred că e membru PSD, fiind avocatul diavolului”

de | 14.12.2017 15:12 | Actualitate

gelu tofanPurtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan, a ținut să îi dea replica directorului Filarmonicii piteștene, Jean Dumitrașcu, după ce acesta din urmă ar fi făcut „aprecieri grave la adresa liberalilor” în cadrul unei emisiuni TV.

„La o televiziune locală a unui distins deputat PSD am văzut într-una dintre emisiuni o doamnă cu dosare în justiție, care a sustras sângele de la Spitalul Județean, nici nu știu cum se numește, Tatiana și nu-mai-știu-cum, alături de un om pe care eu îl consideram integru, este vorba de domnul Jean Dumitrașcu. Nu știam că are carnet de partid roșu. Nu aș fi vrut niciodată să îl atac, dar aș vrea să îi atrag atenția dlui Jean Dumitrașcu, care a făcut aprecieri grave la adresa liberalilor, că îl deranjăm prin mitingurile pe care noi le convocăm, că nu poate lucra la un proiect european și este deranjat de zgomotul nostru. Spunea dumnealui, un proiect de două milioane de euro. Dle Dumitrașcu, dacă credeți că urletele noastre din stradă vă deranjează la proiectul de două milioane de euro, luați-vă niște căști! Dl Dumitrașcu ia un salariu frumușel, cu multe zerouri și vorba colegului meu Sofianu: «Gelu, nu știe să cânte nici la muzicuță și este directorul Filarmonicii!» Nu puteți, domnilor de la PSD, să scoateți pe post un om echilibrat, constant de-a lungul timpului, un om care, într-adevăr, nu are niciun dosar, ca să atace PNL! Nu cred că asta este menirea dlui Jean Dumitrașcu. Nu ne-a deranjat, a fost opinia dumnealui. Dar zic eu, că dacă lucrează la un proiect european și e cu mânuțele în miere, să nu se lingă pe mânuțe dl Dumitrașcu! Să aibă grijă! (…) A comentat numai la adresa PNL, luând în brațe guvernarea Tudose, care nu este lăsată să guverneze, datorită nouă, liberalilor, care ieșim în stradă și antrenăm și celelalte mase. Nu noi i-am scos în stradă, dle Dumitrașcu, pe cei de la Dacia, pe cei de la APIA și pe toți ceilalți care protestează în Piață. Noi, când am organizat un miting, ni l-am asumat, am ieșit cu cei 1000 de liberali și am depus și un memoriu la Prefectură. Dar mitingurile care sunt spontane nu sunt antrenate de noi, liberalii, ci de ONG-uri, societate civilă, sindicate”, a spus Tofan, în cadrul conferinței săptămânale de presă a PNL Argeș.
Purtătorul de cuvânt al liberalilor argeșeni a explicat și ce anume îl face să creadă că directorul Filarmonicii ar fi membru PSD: „Modul la care dl Dumitrașcu a expus m-a făcut să cred că e membru PSD. A fost foarte mulțumit de guvernarea PSD. E normal să laude guvernarea, că dacă vin ai lui îi dau un salariu consistent, cu multe zerouri, dar a lovit în PNL. Am rămas stupefiat. Îl știam un factor de echilibru, îl vedeam vector al societății civile, nu un avocat al PSD. Așa m-a făcut să cred că este membru PSD, fiind avocatul diavolului”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole