Web Analytics

Liberalul Radu Perianu referindu-se la atacarea legii de cumpărare a vilei Florica: ” Președintele Iohannis le-a arătat celor din PSD că sunt diletanți”

de | 16.11.2017 12:20 | Actualitate

perianu si flaviaDupă cum se știe, statul român a preluat, în această săptămână, ansamblul conacului Brătianu – Florica („Vila Florica”) din judeţul Argeş, prin Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale,contractul cu proprietarii fiind deja semnat.
Prezent la săptămânala conferință de presă a partidului alături de președinta organizației de femei, Flavia Ghițu, liderul organizației PNL Pitești, Radu Perianu a abordat problema atacării legii de cumpărare a vilei Florica, de către șeful statului. Vorbind din perspectiva profesiei sale de avocat, Radu Perianu a precizat: „Noi , liberalii din Argeș suntem de acord cu această achiziție pentru care au existat mai multe inițiative. Și parlamentarii liberali au votat, legea, vila trebuia cumpărată, ar fi fost păcat să se piardă.Parlamentarii nu au știut însă că există aceste rațiuni juridice. Este vina celor din aparatul tehnic care au elaborat legea. Dar referitor la gestul președintelui Iohannis, celor din PSD trebuie să li se arate când greșesc,trebuia să le arate cineva că sunt diletanți! Preluarea nu trebuia promovată printr-o lege adoptată de Parlament, care trebuie să aibă caracter de generalitate și este impersonală. Exista deja cadrul legal prin care Ministerul Culturii își putea exercita dreptul de preemțiune. Vila este un câștig pentru județul Argeș, merită banii!”, a conchis, totuși, acesta.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii