Web Analytics
scris vineri, 02.09.2022

Liberalul Cătălin Andrei îi dă replica lui Bughiu: „Are mintea prea odihnită”

Cătălin Andrei, vicepreședinte PNL Argeș, îi dă replica lui Adrian Bughiu. Asta după ce vicepreședintele CJ Argeș spunea ieri că liberalii acuză Consiliul Județean că prin Programul pentru școli al României (cunoscut ca și Programul “Cornul și laptele”) va distribui și anul acesta în școli mere din Polonia și nu de la Institutul de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură (ICDP) Pitești-Mărăcineni sau de la micii producători locali.

Liberalul Cătălin Andrei îi dă replica lui Bughiu: „Are mintea prea odihnită”

Ce transmite liberalul Cătălin Andrei:

Citește și: Viceprimarul Câmpulungului și-a dat demisia

„Domnul Adrian Bughiu dovedește încă o dată că are mintea prea odihnită pentru funcția pe care vremelnic o deține (așa cum plastic îi place să se exprime). Mă uimește faptul că de la înălțimea funcției de vicepreședinte are veleități ascunse de fizician, amintind despre Newton ca despre o legendă. Cred că la fel de legendară este și capacitatea sa administrativă și gândirea antreprenorială, mai ales dacă vorbește despre achiziții publice.

A sărit domnul vicepreședinte ca ars că vrem noi, liberalii, să consumăm mere din Argeș, că susținem necesitatea promovării producătorilor locali, că se impune ca Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Mărăcineni să devină principal furnizor de fructe. Socotim, așadar, că domnul vice nu vrea ca banii să rămână în Argeș, ba chiar tresaltă de bucurie când o firmă poloneză îl bate prietenește pe umăr. Da, domnilor, susținem producătorii locali și depunem toate eforturile să sprijinim antreprenorii din Argeș, ca banii să rămână aici și să genereze la rândul lor alte investiții.

Citește și: Zece unități școlare din Argeș au grup sanitar în curte

Am avut și avem întâlniri cu oameni de afaceri care conduc firme cu capital autohton, PNL Argeș a inițiat forumuri și întâlniri cu antreprenori locali, tocmai pentru ca ei să își facă vocile auzite și, de fiecare dată, am dus problemele lor la instituțiile și ministerele de resort. Așa că, domnule Adrian Bughiu, noi răspundem provocării să ținem capitalul aici și să creștem producătorii locali.

Constat că pentru dumneavoastră rezolvarea unei probleme este să spuneți că ați încercat, pentru ca mai apoi să vă spălați pe mâini ca Pilat. A fost simplu, nu ați găsit mere în Argeș, ați cumpărat din Polonia! V-ați întrebat vreodată de ce nu a reușit Institutul Pomicol Mărăcineni să asigure necesarul de fructe? Ați căutat o rezolvare, soluții? La astfel de întrebări, să știți că mulți argeșeni așteaptă să le răspundeți.

Și apropo, domnule Bughiu, Isaac Newton a existat în realitate, nu este legendă!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită