Web Analytics

Liberalii piteşteni refuză să susţină o candidatură a lui Apostoliceanu la Primărie: „Refuzăm orice asociere cu membrii grupărilor din PSD”

de | 9.03.2020 10:02 | Actualitate

Într-un articol publicat pe site-ul Jurnalul de Argeş sâmbătă 7 martie, Adrian Miuţescu, liderul PNL Argeş, a declarat că a avut o discuţie cu viceprimarul social-democrat Sorin Apostoliceanu legat de o potenţială susţinere a acestuia la Primăria Piteşti. Contactat de Jurnalul de Argeş, Sorin Apostoliceanu nu a dorit să comenteze acest subiect.

A avut reacţie în schimb PNL Piteşti. Într-un comunicat de presă semnat de Marius Postelnicescu-preşedinte PNL Piteşti şi Narcis Sofianu-preşedinte Liga Aleşilor Locali Argeş, liberalii resping orice susţinere pentru Apostoliceanu.

„În replică la intoxicările privind o eventuală susținere a liberalilor pentru candidatura domnului Sorin Apostoliceanu (PSD) la funcția de primar al Municipiului Pitești, facem următoarele precizări: Domnul Sorin Apostoliceanu (cunoscut ca viceprimar și lider PSD) nu a depus o cerere de înscriere la PNL Pitești până astăzi, liberalii piteșteni vor să susțină un candidat liberal şi organizația PNL Pitești refuză orice asociere cu oricare dintre membri grupărilor din PSD”, se precizează în comunicat.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. apostoliceanu este catelusul lui ionica si al psd-ului, cel mai incult viceprimar posibil,un pupincurist,daca se inscrie in pnl …e grav

Ultimele articole