Web Analytics

„Lexford Castel – Şcoală & grădiniţă particulară”, activităţi recreativ-educative pe perioada vacanţei

de | 9.08.2018 15:00 | Actualitate

Programul „Școala de Vară – Grădinița de Vară” de la „Lexford Castel” pune la dispoziția copiilor atât activități educaționale, cât și recreaționale. Unul dintre programele școlii de vară de la „Lexford Castel” este intitulat „Micii cofetari” și include activități gastronomice desfășurate pe perioada vacanței.
„Pentru că suntem speciali, dar și norocoși, am profitat de invitația doamnei Ionela Leahu, managerul Cofetăriei «Sara». Ce am făcut? Multe prăjiturele și sărățele. Am terminat cu un superb și delicios tort dăruit celor care au contribuit la fabricarea lui, precum și asistenților susținători. Mulțumim, Ionela Leahu! Mulțumim cofetarilor Cofetăriei «Sara»!”, a scris pe contul său de facebook Cătălin Gherzan, manager „Lexford Castel”.
Una dintre şcolile de prestigiu din municipiul Pitești, „Lexford Castel – Școală și grădiniță particulară” are din acest an și clasele V-VIII, iar elevii sunt așteptați de profesori temeinic pregătiți, cu materiale, resurse de calitate și un climat relaxat. „Lexford Castel” este singura Școală Gimnazială Privată din Pitești.
M.T.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii