Web Analytics
scris miercuri, 25.09.2024

Leroy Merlin Pitești va fi inaugurat pe 2 octombrie. Va fi cel de-al 22-lea magazin din România al cunoscutului retailer

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, anunță că va inaugura pe 2 octombrie, cel de-al 22-lea magazin din România și primul din municipiul Pitești. Situat în noul parc de retail Pitești Shopping Park, cu un spațiu de cca. 9.000 mp, magazinul se diferențiază prin oferta vastă de produse, soluții și servicii, respectiv prețuri mici în fiecare zi. Noul Leroy Merlin Pitești va fi deschis publicului de luni până sâmbătă, între orele 7:00-21:00, și duminica, între 8:00 și 20:00 – potrivit unui comunicat de presă. 

Leroy Merlin Pitești va fi inaugurat pe 2 octombrie. Va fi cel de-al 22-lea magazin din România al cunoscutului retailer

Citește și: Bolt Food, serviciul de livrare de mâncare, se lansează și în Pitești

Noua unitate comercială, amplasată pe bulevardul Nicolae Bălcescu 180B, va oferi clienților o gamă variată de produse și servicii, inclusiv soluții pentru baie, bucătărie, grădină, precum și o selecție diversificată de vopsele decorative. De asemenea, magazinul va pune la dispoziție o varietate de gresie, parchet și alte materiale pentru acoperirea pardoselilor.

Un element distinct al acestuia va fi zona special amenajată de expunere, unde clienții vor putea găsi inspirație pentru proiectele lor de renovare sau amenajare.

„Decizia de a deschide un magazin Leroy Merlin în Pitești vine ca răspuns firesc la nevoile și cererea ridicată din această regiune. Cu un număr de locuitori în creștere și un salariu mediu printre cele mai ridicate din România, Piteștiul se află în top 15 orașe din țară. De asemenea, am observat un interes semnificativ din partea locuitorilor, cu peste 200.000 de accesări ale site-ului nostru din Pitești în ultimele luni. Deschiderea acestui magazin ne permite să răspundem mai bine cerințelor locale și să aducem mai aproape de comunitate soluțiile noastre de amenajare și construcții, la calitatea optimă și prețuri mici, în fiecare zi”, declară Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.

Clienții Leroy Merlin din Pitești vor avea la dispoziție o gamă variată de opțiuni de cumpărare care facilitează accesul la produsele dorite într-un mod convenabil, eficient și la prețuri mici, în fiecare zi. Printre aceste opțiuni se numără Rezervă și Ridică, care le permite să rezerve produsele online și să le ridice personal din magazin în termen de două ore. Pentru o experiență de cumpărare și mai rapidă, Comandă Telefonică este disponibilă pentru cei care preferă să plaseze comenzi direct prin telefon.

În plus, Comandă Online cu Livrare le oferă posibilitatea de a comanda produsele online și de a le primi direct acasă, facilitând astfel cumpărăturile fără a părăsi confortul propriei locuințe. Totodată, Aplicația Mobilă Leroy Merlin le oferă acces la întreaga gamă de produse disponibile în magazin, precum și la secțiunea „Inspirație”, care include articole și tutoriale video ce oferă idei și soluții pentru proiectele de amenajare și renovare ale casei și grădinii.

În ceea ce privește locația, Leroy Merlin a ales Shopping Park Pitești ținând cont de mai mulți piloni strategici. În primul rând, centrul comercial se aliniază perfect cu valorile și poziționarea Leroy Merlin, oferind un mediu care reflectă standardele companiei. În plus, prețul corect al locației a fost un aspect crucial, asigurând un raport favorabil între costuri și beneficiile aduse.

Despre Leroy Merlin

Leroy Merlin, membră a Grupului Francez ADEO, este lider european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 100 de ani ca retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit.

Harta ADEO cuprinde peste 1000 de magazine situate în 20 de țări ce deservesc 500 de milioane de locuitori și profesioniști. Suntem 150.000 de colegi, lideri dezvoltați într-o cultură a intraprenoriatului, animați de un scop comun: să fim utili nouă, celorlalți, comunităților și întregii lumi, să oferim soluții eficiente și responsabile de îmbunătățire a locuințelor.

În România funcționează 22 magazine Leroy Merlin, cu aproape 3500 de angajați în 15 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Pitești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad – se arată în comunicatul de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită