Leoni se află într-o acută criză de forţă de muncă

de | 17.08.2017 10:54 | Economie

01 LeoniFabrica de cabluri pentru industria auto Leoni din Bascov se confruntă în continuare cu o criză puternică de forță de muncă, societatea având disponibile în prezent 610 locuri de muncă, potrivit informaţiilor existente pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Argeş. Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor (600), dar şi pentru ingineri, logisticieni sau magazioneri, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM Argeş.

Reprezentanţii departamenului HR din cadrul companiei Leoni Wiring Systems Piteşti au declarat anterior că găsesc foarte greu oameni în această perioadă a vacanţelor, având nevoie pentru activitatea curentă de cel puţin 400 de oameni.
Leoni oferă angajaţilor diferite training-uri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. La finalul anului trecut, Leoni avea un număr mediu de 15.091 de angajaţi, în cadrul celor trei companii deţinute pe plan local (Bistriţa, Arad şi Bascov-Piteşti), potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii