Web Analytics
scris vineri, 21.10.2022

Lenovo vs Apple: ce marcă de laptop este mai bună?

Pentru a compara aceste două mărci vom folosi ca punct de referință două dintre modelele lor de top, linia ThinkPad de la Lenovo reprezintă una dintre cele mai arătoase familii de laptopuri de pe piață: de la logo-ul ThinkPad cu punctul roșu de pe capac, la TrackPoint-ul roșu proeminent, la designul tipic al tastaturii ThinkPad… este un computer de care te îndrăgostești.

Lenovo vs Apple: ce marcă de laptop este mai bună?

Și sunt la fel de bine construite ca întotdeauna, după cum dovedește cel mai recent membru al familiei, ThinkPad X1 Carbon. Dar îi poate face față lui Apple MacBook Pro? Haideți să punem Lenovo împotriva Apple într-o luptă titanică.

MacBook Pro de la Apple este, de asemenea, un laptop binecunoscut și popular, care a păstrat o estetică de design constantă de-a lungul anilor. Modelul actual are aceeași eleganță discretă ca întotdeauna și confirmă reputația Apple în ceea ce privește calitatea construcției. Îl vom pune față în față cu Lenovo Thinkpad X1 Carbon.

Lenovo ThinkPad

ThinkPad X1 Carbon de la Lenovo (și alte modele Lenovo) a suferit, de asemenea, câteva modificări subtile de design, cu un finisaj din carbon care oferă o senzație de netezime și fără flexibilitate pe tot șasiul.

În plus, estetica ThinkPad neagră obișnuită rămâne agresiv de comercială, cu un branding actualizat, mai subtil, dar totuși recognoscibil. Cu afișajul 4K, vă veți bucura de o mașină elegantă din fibră de carbon, dar, în orice caz, acest laptop este clar ThinkPad.

Apple MacBook Pro

Apple actualizează linia MacBook Pro în fiecare an, folosind în esență același design al șasiului din aluminiu argintiu și un design elegant, dar conservator. Este mai subțire ca niciodată, iar ecranul este mai contemporan, cu marginile sale mai mici.

Așadar, MacBook Pro încă arată bine în orice mediu și veți fi mulțumiți de atenția obișnuită a Apple la detalii și finisaje, întotdeauna de calitate superioară, ca de obicei în cazul produselor din Cupertino.

Thinkpad vs Macbook

Marea bătălie profesională dintre Lenovo Thinkpad vs Macbook Pro nu este o decizie ușoară, dar MacBook Pro de la Apple câștigă. Super-optimizarea M1 de la Apple, alegerea excesivă de configurații pentru Lenovo Thinkpad, un ecran mai bun și una dintre cele mai bune tastaturi de laptop din lume fac din MacBook Pro o alegere mai bună.

Acest lucru nu înseamnă că Thinkpad-urile sunt rele, din contră, ele au unele lucruri foarte impresionante, cum ar fi opțiunea de afișare 4K HDR, dar acestea sunt lucruri pe care le puteți găsi și la alte mărci.

Asistență tehnică Lenovo

Un suport tehnic bun, atât online cât și telefonic este cel al Lenovo, care rezolvă orice incident în mai puțin de o săptămână.

Asistență tehnică Apple

Asistența Apple este cât se poate de bună, dar, din experiența utilizatorilor, este foarte asemănătoare cu cea de la Lenovo.

Deci, să cumpărați un laptop Lenovo sau Apple?

Actualizarea MacBook Pro de la Apple l-a făcut mult mai competitiv față de Lenovo ThinkPad X1 Carbon. Acum are performanțe excelente și un ecran premium, iar bara tactilă nu este la fel de scumpă.

Dar este acest lucru suficient pentru a învinge Lenovo? Spre deosebire de unele laptopuri cu Windows, ThinkPad X1 Carbon obține rezultate bune în domeniile în care MacBook excelează în mod tradițional, cum ar fi durabilitatea și designul. În plus, beneficiați de o conectivitate excelentă, o tastatură fiabilă și performanțe superioare.

Probabil că ThinkPad X1 Carbon nu va fi pe placul multor fani Mac, dar, în general, Lenovo a făcut îmbunătățiri în locurile potrivite și credem că este mai bine să investești în acest Lenovo ThinkPad decât în Apple MacBook Pro în această comparație.

Acum că Lenovo a lansat noua generație ThinkPad X1, acum este un moment bun pentru a vedea dacă cel mai recent model este irezistibil, deși se zvonește că Apple ar putea avea în curând un as în mânecă pentru linia MacBook Pro, așa că fiți cu ochii în patru la ce urmează.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *