Web Analytics
scris joi, 30.05.2024

Lecții despre Anticorupție la licee din Argeș

Joi, 30 mai, Direcția Generală Anticorupție, din cadrul MAI, sărbătorește 19 ani de la înființare, ca structură specializată în prevenirea și combaterea corupției în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne.     

Lecții despre Anticorupție la licee din Argeș

Citește și: Pitești. Circulație cu restricții pe Depozitelor

În acest context, ofițerii de poliție din cadrul DGA – Serviciul Județean Anticorupție Argeș au desfășurat în această zi trei activități de educație anticorupție pentru promovarea integrității în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Liceul Teoretic ,,Ion Mihalache” Topoloveni.

Potrivit unui comunicat de presă al SJA Argeș a fost vorba despre promovarea unor mesaje cu conținut informativ-preventiv anticorupție și prezentarea unor aspecte privind identitatea instituțională a Direcției Generale Anticorupție și competențele acesteia.

Activități similare au fost desfășurate la Pitești și în zilele anterioare, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Colegiul Național ,,Alexandru Odobescu” și Liceul Teoretic ,,Ion Cantacuzino”.

La nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Argeș, al cărui sediu se află în municipiul Pitești, pe strada Victoriei nr. 60, județul Argeș, telefon/fax: 0248.607.000, interior 20.300.                                  

Cetățenii care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face o sesizare gratuită la Call-center anticorupție 0800.806.806, prin e-mail, la adresa arges.dga@mai.gov.ro, sau direct la sediul structurii județene, la adresa menționată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită