Web Analytics

Lavinia Năstase îi strigă primăriţei de la Ştefăneşti că va intra în puşcărie

de | 25.10.2018 14:29 | Dezvăluiri

# Înregistrări halucinante din biroul edilului Ioana Jenica Dumitru # Altă perlă a Laviniei Năstase, care a devenit de curând directoarea Centrului Cultural din orașul Ștefănești: „Eu mă piș, mă mut oricând din orașul ăsta…” # Lavinia Năstase către Claudia Mincă: „Tu pentru mine ești o zdreanță, o ordinară, o colectoare de șpăgi” # Lavinia Năstase a jignit-o și pe jurista Carmen Neșu: „Cât ești de proastă, că trebuie să te duci pe centură ca să faci rost de bani” # Primărița Jenica Dumitru nu a avut nici cea mai mică reacție să stopeze limbajul de mahala din biroul său, dovadă că nu are nicio autoritate în Primăria Ștefănești # La tot acest dialog sub orice critică, al cărui ton a fost dat de „evlavioasa” Lavinia Năstase, martor a fost și preotul Ioan Zinculescu din Ștefănești

În numărul precedent din “Jurnalul de Argeș” vă prezentam o înregistrare halucinantă de la Primăria Ștefănești, în fapt un dialog plin cu acuze de luare de mită și limbaj porcos, avându-i ca protagoniști pe viceprimarul Ion Mihalcea și pe jurista Carmen Neșu.

În acest număr vă prezentăm o nouă înregistrare halucinantă, de data aceasta chiar din biroul primăriței Ioana Jenica Dumitru. O înregistrare ai cărei protagoniști sunt Lavinia Năstase – directoarea Centrului Cultural Ștefănești, jurista Carmen Neșu, Claudia Mincă – inspector achiziții publice, preotul Ioan Zinculescu și, bineînțeles, primărița Jenica Dumitru.
Este o înregistrare care dovedește că primărița Ioana Jenica Dumitru nu mai are nicio autoritate în Primăria Ștefănești, ascultând fără să comenteze jignirile și acuzele formulate de Lavinia Năstase la adresa unor angajați cu funcții de răspundere în instituție. Și mai arată ceva foarte grav: anume că angajații au început să se înregistreze între ei și în mod special când se află față în față cu Lavinia Năstase. De ce? Ca o măsură de protecție, atâta timp cât primărița nu-i mai poate apăra ținând-o în frâu pe Lavinia, dar și ca să aibă probe în instanță în eventuale procese împotriva șefei Centrului Cultural pentru jignirile aduse.
În înregistrarea pe care v-o prezentăm mai jos Lavinia Năstase îi spune primăriței Jenica Dumitru că va ajunge la pușcărie, pe Claudia Mincă o numește „colectoarea de șpăgi”, iar juristei Carmen Neșu îi spune să se ducă pe centură să facă rost de bani. Ce e halucinant cu adevărat? După ce Lavinia Năstase dă buzna în biroul ei, de teamă ca va ieși circ și scandal, primărița Ioana Jenica Dumitru cere cuiva din încăpere să închidă ușa pe dinăuntru. De unde rezultă că edilul Ștefăneștiului e depășit de situație și conștientizează că nu mai are niciun fel de autoritate în fața Laviniei Năstase, cea pe care tot ea a pus-o director al Centrului Cultural.

„Voi sunteți niște aventuriere, niște analfabete”

Lavinia Năstase (către primărița Ioana Jenica Dumitru): …Când m-a bătut ea, când m-a bătut cealaltă, ca să știți…
Ioana Jenica Dumitru (către cineva din încăpere): …Ia cheia și încuie-o! Așa, vezi! Ia cheia..!
Lavinia Năstase (către Carmen Neșu sau Claudia Mincă): Tu pentru mine ești o zdreanță, o ordinară, să știi, da?
Lavinia Năstase către primărița Jenica Dumitru: Hai să-ți explic ceva. Ea (n. red. -Claudia Mincă) este colectoarea de șpăgi. (Apoi către Carmen Neșu) Tu ești cea care o să o înfunde pe Ioana (n. red. – primărița Jenica Dumitru), la pușcărie se va duce. Iar ailaltă este cea… Iar eu n-am să vă permit vouă… Pentru că eu, spre deosebire de voi, eu am muncit pentru cariera mea, da? Voi acum ați prins un culoar…. Că vrea Georgescu (primarul de la Mioveni, n. red.) să dați voi cu papagalul la “Jurnalul de Argeș”… Este o mică perioadă din viața voastră… Voi sunteți niște aventuriere, niște analfabete, codașele clasei, care ce? Eu nu mai am treabă cu tine, fetițo! Mi-a ajutat Dumnezeu și am scăpat de o analfabetă ca tine (către jurista Carmen Neșu).
Primărița Ioana Jenica Dumitru încearcă să sară (neputincioasă, totuși) în apărarea juristei Carmen Neșu: Lavinia, te rog! Lasă-ne să ne facem treaba…
Claudia Mincă spre Lavinia Năstase: Lavinia, ieși afară!
Claudia Mincă din nou către Lavinia Năstase: Lavinia, te rog să nu mă jignești, da?
Lavinia Năstase către Claudia Mincă: Așa…, am scăpat și de colectoarea de șpăgi! După tine, oamenii vor veni cu furci și topoare. Tu n-ai făcut un drum, păpușă… Eu mă piș, mă mut oricând din orașul ăsta, tu n-ai făcut nimic.
Lavinia Năstase către Claudia Mincă sau primărița Ioana Jenica Dumitru: Tu o să faci puțină pușcărie… și un pic…cip, cip, cip…
Claudia Mincă, din nou, către Lavinia Năstase: Nu vrei tu să ieși afară…?!
Apoi, Lavinia Năstase o ia din nou în vizor pe jurista Carmen Neșu, pe care o întreabă: Iar tu nu vrei să mă mai bați încă o dată?
Carmen Neșu către Lavinia Năstase: Dar nu te-am bătut, femeie schizofrenică ce ești!…
Primărița Ioana Jenica Dumitru se roagă (din nou fără succes) de Lavinia Năstase: Lavinia, te rog să mă lași, că avem o ședință…!
Lavinia Năstase revine la jurista Carmen Neșu: Iar tu, cât ești de proastă eşti, trebuie să te duci pe centură să faci rost de bani, că eu mă angajez ca tu să plătești…
După acest moment, cineva intră totuși în biroul primăriței, iar preotul Zinculescu spune precipitat: Nu mai sunt locuri…

Apoi primărița Ioana Jenica Dumitru se adresează celei care a intrat (probabil Alina Mihalcea de la contabilitate, nepoata vicelui Mihalcea): Alina, te rog ia-o tu…
Apoi, tot primărița, fericită că respectiva Alina a reușit să o extragă pe Lavinia Năstase din încăpere, se adresează altcuiva: Așa, închide ușa..! Încui-o repede..!
Apoi continuă, în sfârșit, ședința, iar șefa de la Achiziții, Claudia Mincă, i se adresează primăriței: …Este referatul de instrumentare…
Iar primărița continuă: Deci, cum l-ați formulat… Au fost obligați la plata cheltuielilor de judecată…

Replica prefectului Dragnea: „E treaba lor”

Așa cum e normal, am încercat să luăm legătura pentru a comenta haosul de la Primăria Ștefănești cu prefectul Emilian Dragnea, cu Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, și cu deputatul Nicolae Velcea, cel care răspunde de Ștefănești din partea PSD Argeș. Inițial, Șerban Valeca și Nicolae Velcea ne-au răspuns la telefon, precizându-ne însă că sunt în ședință și rugându-ne să revenim cu un telefon. Ulterior însă, aceștia nu au mai răspuns la apelurile noastre.
A răspuns, în schimb, prefectul Emilian Dragnea, care ne-a declarat laconic cu privire la ce se întâmplă la Ștefănești: „E treaba lor. Sunt probleme interne. Primăria Ștefănești nu este în subordinea Prefecturii. Dacă vom primi vreo sesizare, vom interveni”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Are dreptate si nebuna asta de Lavinia Nastase. Claudia Minca chiar e o colectoare de spagi.