Web Analytics

Lavinia Năstase s-a prezentat ziariştilor de la Nisa drept… actriţă

de | 15.11.2018 13:03 | Dezvăluiri

# Aventurile divelor de Ştefăneşti pe Coasta de Azur
„Dacă ziarele din România nu mă publică, lasă că apar în cele din Principatul de Monaco! Citiți și plângeți!”, a făcut o aroganță Lavinia Năstase pe contul de Facebook, imediat după ce s-a întors de la Nisa, împreună cu primărița Ioana Jenica Dumitru, dintr-o călătorie cu scop încă neclar pentru comunitatea din Ștefănești.
De fapt, directoarea-problemă a Centrului Cultural Ștefănești s-a lăudat cu un articol apărut pe portalul unei publicații de limbă italiană „Lombardia Press”, nicidecum în vreun ziar important din Principat. Asta însă nu ne miră, cunoscând-o foarte bine pe Lavinia și foamea ei de imagine ieftină. Ce ne miră și ne amuză foarte tare e că Lavinia s-a prezentat italienilor drept stea de cinema și cităm de pe respectivul portal. „Evenimentul (de comemorare a generalului Băgulescu, n.red.) a fost organizat de primărița din Ștefănești, Ioana Jenica Dumitru, cu participarea extraordinară a actriței Lavinia Năstase, directorul Centrului Cultural Ștefănești, provincia Argeș – România” au scris ziariștii de la „Lombardia Press”, care au înghițit gălușca servită de diva de la Ștefănești.
Probabil că Nisa, aflându-se aproape de Cannes și amândouă pe Coasta de Azur, Lavinia a avut oarece coșmaruri cu covorul roșu și a simțit nevoia să se prezinte drept actriță. N-are ea roluri în filme artistice, însă e o apariție constantă în thrillerele jucate la Primăria Ștefănești. Și mai e ceva foarte comic. Evenimentul a fost organizat în Franța, la Nisa, Lavinia susține că despre el s-a scris în presa din Principatul Monaco, iar articolul a apărut, de fapt, pe un site din Lombardia, Italia. Și, bomboana de pe colivă, e semnat de un român, pe numele lui Marian Mocanu. Exact ca la Radio Erevan.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii