Web Analytics

Lavinia Năstase către jurista Carmen Neşu: „Păpuşă, să-mi spui pe ce centură vrei să mergi tu să faci banii!…”

de | 8.11.2018 13:05 | Dezvăluiri

# E halucinant! A apărut înregistrarea cu nr. 4 din biroul primăriţei de la Ştefăneşti

În ultimele trei ediții din “Jurnalul de Argeș” v-am prezentat trei înregistrări halucinante din birourile Primăriei Ștefănești. Toate cu acuze foarte grave, atât de corupție, cât și cu conotații sexuale. Prima din biroul juristei Carmen Neșu, în care personaje au fost jurista și vicele Gelu Mihalcea, a doua din biroul primăriței, în care prim-solistă a fost Lavinia Năstase, iar în postură de acuzate – primărița Jenica Dumitru, jurista Carmen Neșu și inspectorul de la Achiziții, Claudia Mincă. A treia înregistrare a fost tot în biroul primăriței, Lavinia Năstase aruncând vorbe grele, de data asta primăriței Jenica Dumitru, pe care a amenințat-o că îi va face plângere și la adresa căreia a insinuat că e șantajabilă.
Continuăm acum cu o a patra înregistrare, la fel de halucinantă și tot din biroul primăriței Jenica Dumitru. De această dată, Lavinia Năstase aruncă invective pe bandă rulantă atât juristei Carmen Neșu, cât și Claudiei Mincă, responsabilă cu achizițiile.

Lavinia Năstase (către jurista Carmen Neșu): Păpușă, să-mi spui pe ce centură vrei să mergi tu să faci banii!
Carmen Neșu: Aoleuuu…!
O voce feminină din birou (pe care n-am identificat-o): Doamnă (către primăriță), dacă vă e drag de ea (Lavinia, n.red.), luați-o, doamnă…!
Claudia Mincă (către primăriță): Luați-o, doamnă, să v-o iubiți…!
Lavinia Năstase (amenințătoare): Diseară mă duc la Curier TV. De ce m-a sunat pe mine Curierul? Pentru că doamna (arată spre jurista Carmen Neșu, n.red.) a spus că mi-a pregătit ea niște surprize. (Apoi i se adresează primăriței Jenica Dumitru) Eu sunt curioasă care este punctul dumneavoastră de vedere, atâta vreme cât o angajată proastă, analfabetă vă face dumneavoastră o hârtie, s-o dați afară… Păi ea e cea mai proastă! Ea se autodenunță. Ea se presupune că ea însăși a făcut contractul meu și ea nu știe în ce condiții pot eu să fiu dată afară! Păi, mai proastă decât asta cine poate să fie? Trei proaste aveți aicea, trei! Da? (strigă Lavinia)
Claudia Mincă (îi spune primăriței): Cireașa de pe tort… asta este…
Lavinia Năstase (le strigă din nou, după care iese val-vârtej din încăpere): Niște analfabete și din astea care ascultă pe la spate, da?
Primărița Jenica Dumitru (răsuflă ușurată că Lavinia a ieșit din birou): Carmen, închide ușa, mă…!
Primărița Jenica Dumitru (își justifică într-un fel lipsa de autoritate, încercând să le culpabilizeze pe subordonate): De ce-i dați, mă, apă la moară? N-o mai băgați în seamă!
Claudia Mincă: Numai pe la spate. Ați auzit, doamna primar, da? Mie-mi place pe la spate, da?
O voce bărbătească (din birou): Păi, și mie-mi place… În spatele casei.
Claudia Mincă: Vai de noi…

Primăriţa Jenica Dumitru: „Am încercat să fiu normală, dar s-a depășit o limită, fapt pentru care voi lua măsuri!”

Prima cu care am stat de vorbă legat de toate problemele și înregistrările cu jigniri din Primăria Ștefănești a fost chiar primărița Jenica Dumitru. Am întrebat-o de ce nu ia măsuri să restabilească liniștea și autoritatea, ca un șef de instituție ce este. „Eu nu pot să dau curs unor reclamații ce au la bază ceva ilegal (Legea7/2004 și nou-intrată în vigoare cu datele cu caracter personal), adică înregistrările din biroul meu făcute de funcționari.
În plus, conform legii, Centrul Cultural nu e în subordinea mea, e o instituție de sine stătătoare, iar cele care au făcut plângerea ar trebui să știe. Eu am fost cel mai deschis și transparent primar din România! Am lăsat pe toată lumea să protesteze, să îmi spună pe nume, să vină oricând la mine, am făcut site, Facebook… Am încercat să fiu normală, dar s-a depășit o limită, fapt pentru care voi lua măsuri!
Mi-ar fi plăcut că oamenii să fie mai interesați de străzi, investiții, educație, nu să stăm de baliverne și frustrările unora”, spune primărița de la Ștefănești, încercând să se spele pe mâini de haosul din instituție.

Jurista Carmen Neşu: „O dau în judecată pe Lavinia Năstase”

Am luat legătura și cu jurista Carmen Neșu, una dintre angajatele din Primăria Ștefănești asupra căreia Lavinia Năstase a aruncat cele mai multe injurii, pentru a ne spune ce are de gând să facă în continuare.
„Voi face acțiune în instanță. O dau în judecată pe Lavinia Năstase. Iar în Primărie nu voi mai da curs provocărilor ei. Încerc să îmi creez un climat de liniște la locul de muncă și să îmi văd de slujba mea. Este greu de descris, în doar câteva fraze, actualul climat de muncă de la Primăria Ștefănești. Doamna primar este cea îndreptățită să aibă grijă ca salariații Primăriei să aibă un climat normal la locul de muncă”, ne-a declarat jurista Carmen Neșu.

Claudia Mincă: „Am făcut plângere împotriva Laviniei Năstase la doamna primar, la Poliția Locală și o voi acționa în instanță”

Am stat de vorbă și cu Claudia Mincă, inspector Achiziții la Primăria Ștefănești, și ea o țintă constantă a jignirilor și acuzelor formulate de Lavinia Năstase. „Legat de toate jignirile și calomniile aduse de Lavinia Năstase, am făcut deja plângere la doamna primar, la Poliția Locală și la Consiliul Local Ștefănești. Nu este deloc normal ce se întâmplă. Atitudinea Laviniei Năstase afectează imaginea Primăriei Ștefănești și a angajaților. Eu am mai mulți ani de când lucrez la Achiziții și nu am avut vreodată nici cea mai mică problemă. O voi acționa și în instanță pe Lavinia Năstase”, spune Claudia Mincă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii