Web Analytics

Lavinia de la salonul de masaj erotic ne-a călcat pragul redacţiei

de | 23.08.2012 12:50 | Dezvăluiri

# O vizită cu adevărat fierbinte # Femeia acuzată de vecinii din blocul primarului Pendiuc își prezintă propria variantă. Săptămâna trecută, am publicat un articol   despre existența unui salon de masaj erotic, aflat ușă în ușă cu apartamentul primarului Tudor Pendiuc. Primul feedback l-am avut chiar de la Lavinia Savu, femeia despre care vecinii susțin că ar fi titulara afacerii cu pricina. Dovedind transparență, doamna în cauză a venit la redacție pentru a-şi susţine propria variantă.

”Eu și cu proprietarul apartamentului suntem iubiți”

# De la ce credeți că a pornit această reclamație?
– Știu că diverși indivizi, din lipsă de ocupație, mi-au făcut tot felul de sesizări la poliție. Nu știu ce le trece lor prin minte și de unde culeg informații. Chiar mă interesează și pe mine care a fost sursa. Nu poți să faci un om patron peste noapte și să îi atribui diverse chestii.
# Bun, și atunci spuneți-mi dvs. care este situația cu apartamentul în care locuiți și în care vecinii susțin că se practică activități de masaj erotic.
– Situația reală este următoarea. Eu și cu proprietarul apartamentului suntem iubiți. Eu locuiesc mai mult la el, pentru că sunt de fel din Costești.
# Cine este proprietarul apartamentului?
– Alexandru Amza, iubitul meu. Însă nu mi se pare normal ca doi oameni care au o relație să fie obligați să o facă publică.
# Și a funcționat vreodată sau funcționează în acest apartament, vecin cu cel al primarului Pendiuc, vreun salon de masaj erotic?
– Nu acolo, ci pe str. Gheorghe Lazăr.
# Deci nu la adresa la care locuiți acum, la iubitul dvs.?
– Nu, nici vorbă de așa ceva.
# Atunci ce legătură ar putea exista între dvs., salonul acela de pe str. Gh. Lazăr și apartamentul iubitului dvs.?
– Pozele care apar pe site au fost făcute la salonul de pe str. Gh. Lazăr, iar în apartamentul nostru poate să vină oricine, la orice oră din zi sau din noapte, că nu va găsi așa ceva. E doar un simplu apartament de locuit, în care avem doar lucrurile personale.

”Am administrat un salon, dar în strada Gheorghe Lazăr”

# Susțineți că nu există nicio legătură între apartamentul în care locuiți și salonul de masaj erotic de pe str. Gh. Lazăr.
– Nu, nu există nicio legătură. Într-adevăr, cu salonul din Gh. Lazăr am avut eu o legătură, pentru că am lucrat acolo ca administrator de salon. Dar nu a fost firma mea. Însă de unde și până unde am ajuns eu patroană, chiar nu știu chestia asta.
# Dar înțeleg, totuși, că nu sunteți chiar străină de activitatea de masaj erotic, de vreme ce erați administrator al unui astfel de salon.
– Eram o simplă angajată, nu eram patroană.
# În ce perioadă s-a întâmplat asta?
– Până în 2011, parcă. Am avut și reclamă în „Curierul zilei”, cei de acolo știu cine am fost.
# Reclama era pentru masaj erotic?
– Da, așa este.
# Salonul mai există acum?
– Nu, s-a desființat demult. Dar eu am rămas foarte bună prietenă cu fetele de acolo, pentru că am fost împreună, într-o colectivitate. Ne mai întâlnim, mai râdem, mai glumim. Într-adevăr, anul trecut am vrut să facem un salon, dar în blocul A2. Am încercat vreo 2-3 săptămâni, dar au ieșit probleme cu locatarii, care nu au vrut să își dea semnătura pentru așa ceva. Blocul A2 este chiar lângă cel în care locuiesc cu iubitul meu, în zona Pediatrie. Acolo era doar un apartament închiriat. Dar nu a funcționat. Logic, pentru că nu venea nimeni la bloc pentru așa ceva, fiindcă nu și-ar fi dorit nimeni să fie văzut pe scări, de către locatari, atunci când venea la masaj erotic. Sincer vorbind, nu cred că ar fi putut să fie cineva atât de idiot, încât să stea ușă în ușă cu primarul Piteștiului și să facă salon de masaj erotic.
# Dar vecinii reclamă că la apartamentul dvs. există un trafic foarte intens și încă la ore dintre cele mai ciudate din noapte.
– Da, circulă într-adevăr multă lume. Eu am trei copii care stau la mine, am foarte mulți prieteni și prietene care vin. Toată lumea are prieteni, nu e normal să nu ne viziteze chiar nimeni.

”Vecinul de dedesubt are probleme psihice”

# Și ce credeți că le-ar fi putut părea suspect vecinilor? Sau poate aveți vreun vecin care nu vă are la inimă…

– Da, vecinul de dedesubt. Omul ală are probleme psihice. Ar trebui să îl înregistrez, să auziți și dvs. ce cuvinte își adresează cu soția lui. Omul ăsta chiar nu știu ce interes are de mă reclamă. Nu l-am deranjat niciodată. Singurul incident care s-a petrecut în apartament a fost cu o prietenă de-a mea, care, uneori, mai stătea pe la mine. A venit prietenul ei și, într-adevăr, au avut un scandal. Dar ei sunt împreună de șapte luni, relația lor este cunoscută. S-au certat în apartamentul respectiv, la mine. Ceartă de îndrăgostiți. Ea, puțin mai zăpăcită, a început să țipe, iar vecinul de jos imediat a chemat poliția. Polițiștii de la Secția 3 sunt martori. Fata s-a dus cu poliția să-și reclame iubitul, după aceea m-am dus eu cu Alex, să vedem și noi care este situația și imediat a venit și prietenul ei ca să explice cum stau lucrurile. La secția de poliție există declarațiile noastre cu privire la incidentul petrecut și din ce cauză. Problema care este? Hai, noi suntem tineri și asta-i viața, dar ce au cu părinții mei? Oamenii ăștia nu au fost dați în presă, au o conduită ireproșabilă, maică-mea a fost cadru didactic 40 de ani de zile, nu mai activează în prezent, este de trei ani de zile la pensie, tatăl meu este preot, este în Corala „D.G.Kiriac”, este un om ireproșabil. Nu cred că a avut vreodată vreo abatere, nici măcar în circulație. Deci nu se poate ca asemenea persoane să fie terfelite în halul ăsta.

”Nu prea mai comunic cu părinții mei”

# În prezent, aveți vreo firmă?
– Nu. Nici nu am avut. Puteți să verificați, niciodată nu am avut o firmă.
# Dar în discuția telefonică avută de colega mea cu mama dvs., mama dvs. a întrebat-o pe colega mea dacă vrea să se angajeze la firma dvs. La ce s-ar fi putut referi?
– Cine știe ce și-o fi imaginat, că mi-am deschis vreo firmă… noi suntem la distanță, nu comunicăm foarte des. Chiar nu am avut așa ceva, puteți verifica. Niciodată nu am avut o firmă.
# Ar fi putut cumva mama dvs. să facă vreo asociere cu acel salon la care ați lucrat?
– Și-o fi imaginat că, cine știe, mi-am deschis ceva.  Noi suntem la distanță, nu prea comunicăm. Eu mai mult stau pe la Costești și pe la Pitești, părinții mei stau la Strâmbeni, în Căldăraru, sunt 30 și ceva de km între noi.
# În concluzie, susțineți că vecinii au ceva cu dumneavostră.
– Exact. Pe noi ne interesează cine a venit cu astfel de informații. Noi nu am deranjat niciodată liniștea publică.

***

Mama Laviniei, coana preoteasă de la Strâmbeni, ne-a ameninţat cu vrăjitoriile

Dacă, dimineaţa, Lavinia Savu a venit la redacţie îmbrăcată ca o vestală romană, după amiază a revenit purtând o rochie cât se poate de decentă, cu o atitudine ceva mai serioasă şi însoţită de cei doi părinţi ai ei, dornici să-şi apere reputaţia şifonată  de fiică. Lavinia a încercat, în timpul celor două vizite pe care ni le-a făcut, să ne convingă că nu se mai ocupă cu afacerea deocheată cu care se îndeletnicea în calitate de administratoare a unui salon de masaj erotic.

Poliția spune că sunt indicii pentru „săvârșirea infracțiunii de prostituție”

Potrivit ei, salonul de masaj din str. Gheorghe Lazăr a fost desfiinţat întrucât nu prea mergea, dar a rămas, în schimb, să circule pe Internet reclama publicitară a salonului de masaj Octavia Love4You, care promitea, mai mult sau mai puţin explicit, delicii sexuale de neuitat. De altfel,  după apariţia în Jurnalul de Argeş a articolului „Oferta anului pentru Crima Organizată. Salon de masaj erotic uşă în uşă cu primarul Tudor Pendiuc”, pagina respectivă a fost ştearsă de pe internet, dar anunţul mai poate fi  regăsit  pe alte site-uri publicitare. Cu privire la acest caz, existând „indicii privind săvârşirea infracţiunii de prostituţie”,  Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Argeş derulează cercetări, după cum o dovedește și adresa pe care v-o prezentăm în facsimil.  Există, în plus, și o sesizare pe adresa Finanţelor Publice Argeş, cu privire la realizarea unor activităţi aducătoare de profit ilicit la adresa din bulevardul Eroilor, bl A1, scara A, apartamentul 10.

Preotul ne-a spus că nu știe cu ce se ocupă fiica lui

În vizita sa la redacție, preotul Virgiliu Savu din Strâmbeni  s-a arătat foarte nemulţumit de faptul că numele său a fost, pe cale de consecinţă, legat de cel al fiicei sale, de care a căutat să se disocieze spunând că nu ştie cu ce se ocupă. De altfel, oamenii din comuna Căldăraru îşi amintesc că, mult timp, părintele nu a vorbit cu Lavinia, deranjat de stilul de viaţă al fiicei sale, care nu cadra cu poziţia sa de preot paroh al bisericii din Strâmbeni. El ne-a  dat asigurări că cealaltă fiică a sa, care lucrează ca asistentă la Ambulanţă şi este măritată cu un poliţist de la Costeşti, nu are nicio legătură cu toată tărăşenia.    
Mama Laviniei, în schimb, învăţătoarea pensionară Ionela Savu, i-a luat apărarea ca un uliu fiicei sale, susţinându-i cu înverşunare varianta. Ea a explicat faptul că s-a oferit să îi găsească redactorului nostru un loc de muncă la salonul fiicei sale, intervenind pe lângă aceasta, doar pentru că a fost impresionată de vocea reporteriţei, care, chipurile, plângea la telefon, şi se temea că aceasta se va sinucide. Fosta învăţătoare ne-a întrebat dacă ştim cât de greu şi-a crescut Lavinia cei trei copii, ca mamă singură şi, la final, nervoasă că i-am stricat imaginea în comună, a pus bomboana pe colivă şi ne-a ameninţat cu practicile oculte. Coana preoteasă ne-a înştiinţat că se va duce şi va aprinde lumânări la şapte biserici pentru a atrage forţele întunericului asupra noastră, dându-i astfel încă o lovitură sub centură soţului său, preotul paroh Virgiliu Savu, care, nu-i aşa, nu trebuie să fie de acord cu promovarea răului în societate, ci numai a binelui.

Material realizat de Adriana Gândilă şi Alina Crângeanu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii