Web Analytics

Laura Vicol este noul preşedinte al comisiei juridice din Camera Deputaţilor

de | 26.11.2021 12:19 | Actualitate, Politica si Administratie

Pesedista Laura Vicol este noul preşedinte al comisiei juridice din Camera Deputaţilor, fiind susţinută să preia funcţia de noua majoritate din Parlament, PSD-PNL şi UDMR.Aceasta a anunțat într-un mesaj pe contul său de Facebook că este prima femeie preşedinte a acestei comisii. USR-iștii au criticat dur numirea acesteia.

CITEȘTE ȘI: Comisia Europeană prezintă noi acte legislative privind publicitatea politică, drepturile electorale și finanțarea partidelor

Le mulţumesc colegilor care mi-au acordat sprijinul pentru a ocupa funcţia de preşedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. Prima femeie preşedinte al acestei comisii. Le promit şi lor, dar şi celor care nu mă vor în această funcţie că voi face totul pentru ca activitatea acestei Comisii să fie la înălţime. Sunt un om echilibrat şi apreciez lucrul în echipă”, a scris Laura Vicol într-un mesal pe contul său de socializare.

Deputatul USR, Silviu Dehelean, a afirmat că Laura Vicol a primit răsplata pentru că a fost avocata unei mafii care a capturat statul român.Laura Vicol a primit răsplata pentru că a fost avocata unei mafii care a capturat statul român. Laura Vicol, reprezentanta Alinei Bica, fostă procuroare DIICOT inculpată pentru corupţie, a clanului Cămătarilor cu conexiuni în zona PSD, a lui Daniel Dragomir, SRI-istul care a angajat firmă israeliană de securitate pentru a o urmări şi intimida pe Laura Codruţa Kovesi, prietena Elenei Bădescu şi a Olguţei Vasilescu”, a scris şi Silviu Dehelean.

## A fost avocata fraților Cămătaru

Deputatul USR arată că Laura Vicol a fost votată, joi, de PSD, PNL şi UDMR ca preşedintă a Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, ”cea care ar trebui să repare Legile Justiţiei multilate deja de Liviu Dragnea”.

Sunt curios cum se simt colegii mei de comisie juridică de la PNL Cristian Bacanu, Cupsa Ioan, Michael Gudu, Gabriel Andronache si ceilalţi, pentru ca au susţinut acest nou presedinte al Comisiei juridice. Avocata celei mai sulfuroase zone dintre politică şi criminalitate este cea care va face legi pentru justiţie în România. Pentru cine credeţi că argumenta din noua poziţie? Mulţumim Iohannis, mulţumim PNL”, mai spune Dehelean.

CITEȘTE ȘI: Poliţia a finalizat dosarul delapidării uriaşe de la Protoieria Câmpulung

Şi președintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, a comentat numirea Laurei Vicol la şefia comisiei juridice:Mulţumiri şi felicitări domnului Klaus Iohannis! Doamna Laura Vicol va fi preşedinta Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. Laura Vicol a candidat, la europarlamentarele din 2019, pe listele PRU, o formaţiune politică fondată de Sebastian Ghiţă şi cu un puternic mesaj anti-european şi suveranist. De asemenea, Laura Vicol a fost avocata multor personaje controversate, printre care unul dintre liderii Clanului Sportivilor, dar şi Nuţu şi Sile Cămătaru. Vicol, apropiată de Elena Udrea şi Alina Bica, a fost apărătoarea fostei şefe DIICOT şi obişnuia să fie o prezenţă constantă în studiourile RTV şi Antena 3”, spune Voiculescu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii