Web Analytics
scris joi, 28.09.2023

Lasconi și struțo-cămila

De-abia anunțată candidatura de frunte a Elenei Lasconi pentru Europarlamentare că imediat au apărut interpretările. Ba că e o chestie de fațadă, așa, ca să tragă Lasconi partidul în sus, ba că lista de candidați nu e bătută în cuie, ba că unii din USR sunt nemulțumiți, ba că Lasconi se pregătește și de prezidențiale… Tot felul de păreri. Dincolo de cei care își dau cu părerea se află chiar primărița Câmpulungului, ea însăși dând impresia că e un comentator al propriei posturi de vârf de lance pe lista USR. Invitată recent la Europa FM, la emisiunea ”Piața Victoriei”, Lasconi s-a situat când pe o poziție, când pe cealaltă, când s-a pus la mijloc. Întrebată ce va fi peste doi ani, primărița a răspuns că va fi ori europarlamentar, ori primăriță, ori primăriță europarlamentar! Adică o struțo-cămilă, cu scuzele de rigoare pentru comparație, adică ceva ce nu există. Ideea e că încă și le decantează pentru că, spune ea, ”e evident că aici am sufletul…”. Aici, adică la Câmpulung.
(ELECTRO-CUTARE)

Lasconi și struțo-cămila

Citește și Modelul lasconian în politică. De la „nu mă pasionează” la onoarea de a deschide lista pentru europarlamentare

Citește și Curtea de Conturi o taxează pe primăriţa Lasconi privind contractele pentru „Câmpulung 500”: „Contractul de achiziţie publică a fost divizat în trei contracte de valoare mai mică”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *