Web Analytics

Lasconi, mai ceva decât Comitetul Internațional Olimpic

de | 28.07.2022 12:45 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Comitetul Internațional Olimpic are concurență serioasă la acordarea medaliilor! Cei învingători la Olimpiadă sunt recompensați din patru în patru ani, iar la Câmpulung se dau medalii din jumătate în jumătate de an!
Primărița Elena Lasconi este pe post de Comitet Olimpic și a acordat peste o sută de medalii de aur în perioada decembrie 2021 – iulie 2022. Ocazii au fost, două, ambele susținute de faptul că în 2021 s-au aniversat cinci sute de ani de la “Scrisoarea boierului Neacșu”. Lasconi a dăruit 88 de medalii la finalul anului trecut și alte câteva zeci săptămâna trecută, de Zilele Municipiului.

În 2021 l-a medaliat pe șeful ADP-ului, în 2022 pe prof. dr. Cătălin Copăescu, medic chirurg cu dublă certificare, europeană și americană. Anul trecut a trimis medalia la pachet șefului Poliției locale, acum l-a omagiat pe chestorul Florentin Brăcea, șeful pe țară la Direcția de Permise. Iar medaliile sunt valoroase, susține primărița. Nu sunt din aur masiv, doar suflate, dar peste ani vor valora mult de tot, fiindcă au fost acordate de către Elena Lasconi!
C.I.B.

Citește și Lasconi a negociat ea însăşi cu artiştii chemaţi la Zilele Câmpulungului

Citește și Lasconi în tablou

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *