Web Analytics
scris joi, 28.07.2022

Lasconi, mai ceva decât Comitetul Internațional Olimpic

Comitetul Internațional Olimpic are concurență serioasă la acordarea medaliilor! Cei învingători la Olimpiadă sunt recompensați din patru în patru ani, iar la Câmpulung se dau medalii din jumătate în jumătate de an!
Primărița Elena Lasconi este pe post de Comitet Olimpic și a acordat peste o sută de medalii de aur în perioada decembrie 2021 – iulie 2022. Ocazii au fost, două, ambele susținute de faptul că în 2021 s-au aniversat cinci sute de ani de la “Scrisoarea boierului Neacșu”. Lasconi a dăruit 88 de medalii la finalul anului trecut și alte câteva zeci săptămâna trecută, de Zilele Municipiului.

Lasconi, mai ceva decât Comitetul Internațional Olimpic

În 2021 l-a medaliat pe șeful ADP-ului, în 2022 pe prof. dr. Cătălin Copăescu, medic chirurg cu dublă certificare, europeană și americană. Anul trecut a trimis medalia la pachet șefului Poliției locale, acum l-a omagiat pe chestorul Florentin Brăcea, șeful pe țară la Direcția de Permise. Iar medaliile sunt valoroase, susține primărița. Nu sunt din aur masiv, doar suflate, dar peste ani vor valora mult de tot, fiindcă au fost acordate de către Elena Lasconi!
C.I.B.

Citește și Lasconi a negociat ea însăşi cu artiştii chemaţi la Zilele Câmpulungului

Citește și Lasconi în tablou

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită