Web Analytics

Lasconi la Digi TV: “ La Primăria Câmpulung, 14 milioane euro din bugetul de 20 reprezintă salariile angajatilor”

de | 3.10.2020 14:09 | Actualitate

Aseară, la Digi TV, realizatorul Claudiu Pândaru i-a avut invitați in emisiune, prin telefon, pe noua primărița a Câmpulungului, Elena Lasconi, și pe Ilie Bolojan, noul președinte al Consiliului Judetean Oradea. Cei doi au avut un dialog foarte interesant pe tema și problemele administrației locale, Lasconi rugându-l pe Bolojan să viziteze Câmpulungul.  “Angajaţii primăriei Câmpulung ar trebui să-i aştepte pe oameni cu zâmbetul pe buze, ca să nu mai spun că toţi cei care lucrează în primărie ar trebui să fie nişte oameni profesionişti, nu aşa cum s-a întâmplat până acum, angajări făcute pe bază de pliculeţ, nepotisme, sunt o grămadă de fini, de cuscrii şi se moştenesc funcţiile din Primăria din Câmpulung. Dacă iese cineva la pensie, vezi că trebuie să vină fiul sau nepotul, sau finul. Lucrurile astea trebuie să se schimbe. Cei care sunt de bună-credinţă vor găsi în mine un partener”, a declarat Lasconi la Digi24.

Ilie Bolojan, fost primar al Oradei, ales acum preşedinte al Consiliului judeţean Bihor şi în al cărui mandat oraşul s-a schimbat în mod spectaculos, i-a transmis că, dacă oraşul nu are venituri, atunci nu este uşor să schimbi total faţa unui oraş.

La remarca Elenei Lasconi potrivit căreia Primăria pe care tocmai a câştigat-o are un buget de vreo 20 de milioane de euro, din care 14 milioane se duc pe salarii, rămânând practic 6 milioane de euro”, Ilie Bolojan, preşedinte ales al CJ Bihor, a remarcat: “Aveţi un buget de salarii mai mare decât Primăria Oradea. Iar Oradea are 200.000 de locuitori”. ( G.G)

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

1 Comentariu

  1. In mandatul dumneavoastră care va fi acest fond de salarii ? ????