Web Analytics

Lacrimi multe la înmormântarea fostului director de la Zinca

de | 8.02.2018 12:42 | Actualitate

lavinia prof 1lavinia prof 2lavinia prof 3”De Sf. Teodor, de ziua mamei sale de naștere, a fost condus azi pe ultimul drum Teodor Nicolau, fostul director al Liceului Zinca Golescu! Mulți elevi și foști colegi îndurerați la Biserica din Priboienii de Sus, dar și mai mulți au fost cei care nu au știut ora și locul să poată participa. Familia domnului Nicolau, formată în mare parte din intelectuali deosebiți, este modestă și prea îndurerată de eveniment, nu a apelat la mijloacele media să anunțe fiindcă au ținut la intimitatea momentului. Ceremonia a fost emoționantă, iar toate obiceiurile respectate! Rămas bun, domnule director Nicolau!”, este postarea Laviniei Năstase, fostă elevă a cunoscutului profesor de matematică.

Reamintim că luni seara, unul dintre cei mai apreciați profesori din Pitești a încetat din viață. Profesorul Teodor Nicolau, fost director al Colegiului Național Zinca Golescu din Pitești, a făcut stop cardio-respirator în timp ce se afla în stația de autobuz din Craiovei.

Un echipaj SMURD a intervenit la fața locului, însă manevrele de resuscitare au fost zadarnice. Profesorul Teodor Nicolau s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. Trupul neînsuflețit al profesorului a fost depus miercuri la Biserica din Priboieni, localitate unde de altfel a avut loc și înmormântarea.
(Fotografii din postarea Laviniei Năstase)

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii