La Zilele Orașului Mioveni – Acțiuni preventive ale Serviciului Anticorupție Argeș

de | 28.06.2021 16:59 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ofițerii de prevenire ai Serviciul Județean Anticorupție Argeș din cadrul Direcției Generale Anticorupție au interacționat cu cetățenii participanți la manifestările prilejuite de organizarea Zilelor Orașului Mioveni, cărora le-au transmis informații preventive referitoare la infracțiunile de corupție și comportamentul pe care trebuie să-l adopte în cazul în care se confruntă cu astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la Call-center anticorupție 0800.806.806.

Actiuni preventive ale DGA Arges

Actiuni preventive ale DGA Arges

Întâlnirile cu tematică anticorupție au vizat, deopotrivă, polițiști și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș – Poliția Orașului Mioveni și Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș, personal aflat în contact permanent cu cetățenii.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul campaniei naționale de promovare a integrității ”M.A.I. etic, M.A.I. integru”, ce are ca scop conștientizarea personalului Ministerului Afacerilor Interne și a cetățenilor asupra consecințelor implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării unor astfel de fapte.

Actiuni preventive ale DGA Arges

Actiuni preventive ale DGA Arges

Activități similare cu carcater preventiv adresate informării și conștientizării cetățenilor cu privire la atitudinea în caz în corupție și riscurile implicării în aceste fapte, au fost organizate, în cursul săptămânii trecute, într-un complex comercial (mall) din Pitești, împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș, cât și cu lucrători din cadrul Inspecției de Prevenire și SMURD.

Citește și: Argeș. Polițișt trimis în judecată pentru abuz în serviciu

Totodată, ofițerii de prevenire ai Serviciului Județean Anticorupție Argeș au fost prezenți cu mesaje preventive, alături de polițiști și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș – Poliția Orașului Topoloveni și Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș, la evenimentele prilejuite de Zilele Orașului Topoloveni, unde au dialogat cu cetățenii și le-au înmânat materiale de informare anticorupție.

Citește și: Babi, un rom împuşcat în America, a fost jelit de rudele din Argeş

Cu această ocazie au fost popularizate și datele de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Argeș, respectiv municipiul Pitești, Str. Victoriei, nr. 60, județul Argeș, telefon/fax: 0248.607.000, interior 20.300; e-mail: arges.dga@mai.gov.ro.

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Fabrica Ford Craiova a fost preluată de turcii de la Ford Otosan.
Fabrica Ford Craiova a fost preluată de turcii de la Ford Otosan.

INVITAȚIE DE PRESĂ Prim-ministrul Nicolae Ionel-Ciucă, alături de ministrul Economiei, FlorinSpătaru, va participa marți, 5 iulie, la Craiova, la evenimentul organizat cu ocaziapreluării oficiale a fabricii Ford Craiova de către Ford Otosan.Premierul și ministrul...

FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș
FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș

FC Argeș a început astăzi cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată din această perioadă precompetițională. Antrenorul Andrei Prepeliță a deplasat în cantonamentul de la Curtea de Argeș un lot de 28 de jucători. Printre aceștia se regăsește și ultima achiziție...

Programul echipei FC Argeș din Superliga, sezonul 2022-2023
Programul echipei FC Argeș din Superliga, sezonul 2022-2023

➡Etapa 1: FC Argeș - UTA ➡Etapa 2 Sepsi – FC Argeş ➡Etapa 3 FC Argeş – Universitatea Cluj ➡Etapa 4 FC Rapid – FC Argeş ➡Etapa 5 FC Argeş – U Craiova 1948 ➡Etapa 6 CS Mioveni – FC Argeş ➡Etapa 7 FC Argeş – Chindia Târgovişte Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC...