Web Analytics

La ședința foto cu Orban, o candidată a PNL Argeș aflată în carantină

de | 21.10.2020 16:02 | Actualitate, Politica si Administratie

 
Astăzi, 21 octombrie, ac., la orele prânzului, premierul Ludovic Orban a fost prezent în Pitești, la depunerea listelor de candidați liberali argeșeni pentru alegerile parlamentare. După o vizită la Biroul electoral însoțit de candidați, liderul liberal s-a oprit preț de un sfert de oră în fața Prefecturii Argeș pentru o ședință foto și un discurs. Printre candidații prezenți s-a aflat și Dorina Stanciu, fost consilier local la Pitești, acum pe lista PNL Argeș de la Consiliul județean și administrator al unor asociații de proprietari din Pitești. Toate bune și frumoase, numai că doamna administrator a lipit, ieri, la avizierul de la bloc un anunț sumbru, care le-a dat fiori locatarilor, mai ales după ce au văzut-o prin zonă. După cum a scris cu propria mânuță pe bilețel, ar fi trebuit să fie în casă și astăzi, 21 octombrie. Numai că a fost, după cum o dovedesc și fotografiile, la coafor, la biroul electoral și…în proximitatea premierului Ludovic Orban, a prefectului Emanuel Soare și a altor lideri județeni ai partidului.
Am sunat-o pe Dorina Stanciu imediat după sesiunea foto cu președintele PNL și candidații de la Argeș, în fața prefecturii, pentru a ne edifica asupra situației.
Bună ziua doamna Stanciu, felicitări pentru nominalizare și mult succes în continuare…
-Mulțumesc!
Am înteles că sunteti bolnavă, sunteți în carantină
-Am fost, am ieșit.
Când?
-Pai nu am fost decât patru zile până mi-am făcut testul și mi-a ieșit
Cum v-a ieșit, negativ?
-Da. Cine v-a zis?
Am văzut anunțul la asociație. L-ați pus ieri și ați anunțat că mai aveți două zile de carantină.
-Da. Deci ieri și astăzi.
Deci și astăzi sunteți în carantină..
-Nu mai sunt, ca mi-a ieșit! Stiți, noi am fost undeva la o întâlnire, nu de partid, o altă întâlnire, am avut o doamnă acolo (bolnavă), ne-au chemat, ne-au făcut testul, ne-a ieșit …și au zis că e bine să mai stăm două-zile trei în casă. Și eu am stat cinci cu totul.
Dacă v-a ieșit testul negativ de ce să stați în casă?
-Păi, după lege, trebuie să mai stai trei zile, să îl mai faci odată…
V-ați simțit rău?
-Nu am avut nimic! Dar am zis ca pentru o zi, două trei, mai bine stau în casă, că se îmbolnăvește careva și…e normal așa.
Deci sunteti și astăzi în casă?
-Nu..sunt afară astăzi. În aer.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii