Web Analytics
scris miercuri, 03.05.2023

La Pitești, de Ziua Presei, dr. Viorel Pătrașcu i-a dus pe jurnaliști în… Sultanatul Oman

Miercuri, 3 mai, de Ziua Mondială a Libertății Presei, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), Filiala Argeș și Centrul Cultural Pitești au pus la cale o dezbatere tematică foarte interesantă, în Sala „Ars Nova” de la Casa Cărții.

La Pitești, de Ziua Presei, dr. Viorel Pătrașcu i-a dus pe jurnaliști în… Sultanatul Oman

Citește și: Vera Jourova: “Situaţia presei din România nu este foarte roză şi este mult loc de îmbunătăţiri”

La eveniment au participat Cristina Munteanu, președinta UZPR Argeș, Cristian Vasile, vicepreședinte, Mihai Golescu, președinte onorific, Cristian Cocea, directorul Direcției de Cultură Argeș, Carmen Salub, șefa Centrului Cultural Pitești, conf. univ. dr. Delia Duminică (UPIT, Jurnalism), Alexandru Oprea, cel mai longeviv fotoreporter din județ, alți reprezentanți ai mass-media locale, câțiva studenți la jurnalism, oameni de cultură interesați de comunicare și de libertatea de exprimare.

Invitat special la această dezbatere a fost dr. Viorel Pătrașcu. Medicul scriitor a adus cu el cele opt volume cu itinerare de vacanță, adică roadele impresiilor sale povestite după călătorii în 40 de țări de pe patru continente.

Mai mult decât atât, dr. Pătrașcu a lecturat, în premieră, aproape un capitol din viitoarea sa carte de reportaje din mai multe țări ale lumii, a noua, carte ce va vedea lumina tiparului până la sfârșitul acestui an. Este vorba despre călătoria sa în Sultanatul Oman din Peninsula Arabică. O destinație de poveste.

Aproape toți cei de față au luat cuvântul, au pus întrebări, au schimbat impresii. A fost o întâlnire care merită repetată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *