Web Analytics

La Curtea de Argeș a fost oficiată o slujbă religioasă de pomenire a Reginei Ana, la 7 ani de la moartea sa

de | 29.07.2023 20:22 | Actualitate, Home

Zeci de oameni au așteptat afară, în căldură, pentru a fi alături de Familia Regală a României Ia parastasul de şapte ani al Reginei Ana.

Citește și: Campion olimpic, suspendat pentru dopaj


Slujba de pomenire a fost oficială de starețul Mănăstirii Curtea de Argeș, Caliopie Arhimandritul, și a durat 45 de minute. Toți cei adunați în lăcașul de cult și-au dat mâinile la final, pentru veșnica pomenire a Reginei.
Principesele Elena, Sofia și Maria, împreună cu Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au depus o coroană cu flori albe la mormântul reginei. La ieșirea din lăcașul de cult, așteptau zeci de oameni, veniţi să împărtășească aceste momente emoționante alături de Familia Regală. Regina Ana a României a murit la 1 august 2016 în Elveția și a fost adus acasă în România pe 13 august.

Citește și: A ars una dintre cele mai vechi biserici din România, monument istoric


„Pentru a onora memoria Reginei Ana, iubita lor mamă, Principesele Elena, Sofia și Maria împreună cu Majestatea Sa Margareta au ajuns astăzi la Curtea de Argeș. Mâine, la Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, ele vor participa la parastasul de șapte ani oficiat în memoria Reginei Ana”, se arată într-o postare pe pagina de Instagram a Familiei Regale a României.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *