Web Analytics
scris joi, 27.06.2024

La Câmpulung se lucrează cu spor doar pe bani privați

În timp ce indisponibilitatea constructorilor sau alte cauze țin blocate obiective de investiții mai mari sau mai mici în Câmpulung, o inițiativă privată a oferit exemplul de cum se poate lucra repede și eficient.

La Câmpulung se lucrează cu spor doar pe bani privați

Începute în urmă cu mai puțin de jumătate de an, lucrările la supermaketul amplasat pe locul în care a existat autogara Montana sunt aproape de finalizare, inaugurarea fiind anticipată pentru mijlocul lunii viitoare.
Asta în condițiile în care termenul de finalizare era februarie 2026! Din păcate, constructorul care e din Ștefănești și care s-a mișcat cu talent nu face parte din categoria celor care participă la licitațiile pentru execuția lucrărilor cu bani publici, la aceștia fiind abonate firme care aduc trei lopeți și doi oameni pe șantier apoi dispar cu lunile.
Noul supermaket se va adăuga multor altele existente în municipiul care acum nu mai are nici 30.000 de locuitori. Va fi al șaptelea magazin mare și anticipat plin de clienți.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Un monument istoric din Câmpulung, refuzat de administraţia locală

Citește și Dimensiunea dezastrului PSD şi PNL la Câmpulung: Lasconi a câştigat alegerile cu peste 70% în 15 secţii de votare

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită