Web Analytics

La 6 ani de când a fost ucisă în Franța fata din Câmpulung, „peștii” sunt încă liberi

de | 20.10.2022 09:50 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

În noiembrie se împlinesc 6 ani de când Mihaela Moloiu, adolescenta din Câmpulung, obligată să se prostitueze în Franța, a fost ucisă de un client. Tânăra avea doar 15 ani când a fost racolată de clanul Boceanu din Câmpulung. Acum, Franța l-a condamnat definit pe criminal, iar la Tribunalul Argeş, traficanţii fetei ucise sunt judecaţi în libertate. Ei nu vin la proces, dar victimele sunt aduse cu mandat. La 6 ani distanţă de la momentul faptelor descrise în rechizitoriu, martorii nu mai vin la proces. Judecătoarea a cerut ca ei să fie aduşi cu mandat, însă unii s-au mutat de la adresa din buletin sau au plecat din ţară, iar alţii nu vor să fie găsiţi de jandarmi, potrivit Libertatea.

Citește și: FACIAS a cerut explicații Parchetului și Poliției în cazul accidentului în care a fost implicată Monica Macovei
Fata era din Capu Piscului şi avea doar 15 ani când a intrat pe mâinile traficanţilor de carne vie din Câmpulung. Dafinel Boceanu, fratele mai mic al lui Lucian Boceanu, e cel care, în 2013, a ademenit-o pe Mihaela, chiar din poarta liceului unde ea învăţa, potrivit Libertate.

Dafinel a folosit metoda „lover-boy”, spunându-i adolescentei că o iubeşte şi că, imediat după ce va deveni majoră, o să se însoare cu ea. Apoi, i-a propus să se prostitueze, ca să aibă amândoi din ce trăi.  În primăvara lui 2016, Mihaela le-a mărturisit totul celor de la DIICOT, care investigau activitatea infracţională a fraţilor Boceanu. O altă minoră traficată le-a declarat atunci anchetatorilor că fraţii Boceanu au vrut să le scoată din țară pe ea și pe Mihaela Miloiu ca să practice prostituția în străinătate.

Citeşte întreaga ştire: 6 ani de când a fost ucisă românca traficată în Elveţia. Franţa l-a condamnat definitiv pe criminal, în România, proxeneții sunt liberi

foto: Libertatea

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *