Web Analytics
scris sâmbătă, 11.05.2024

„Koana Kiritza” revine la teatrul din Pitești. Zău că nu e de ratat!

Sâmbătă, 11 mai, la ora 19, Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești propune „un spectacol pentru starea de bine”.

„Koana Kiritza” revine la teatrul din Pitești. Zău că nu e de ratat!

Vineee Kiritzaaa!!! E rost de muzică, dans și umor, așa cum se cade la casele mari în vreme de sărbătoare. Kiritzoaia e pusă pe fapte mari, așa cum îi șade bine unei moșierese care s-a făcut cunoscută pe toate meleagurile. Zău că nu e de ratat așa o întâlnire! Vă așteptăm cu bucurie!” – este mesajul Teatrului postat pe Facebook.

Citeşte şi: Pitești. Film în premieră la Cinema „București”

Practic, pe scena de la „Al. Davila”, în Sala Mare, va reveni „Koana Kiritza”, adaptare de Ionela Dănilă și Marian Stan, după Vasile Alecsandri.

Personajul principal este, însă, altul decât cel pe care, poate, unii îl știau. Sub amprenta regizorală a lui Sandu Grecu, Kiritza, cea care stârnește hohote de râs doar prin simpla sa apariție, îmbracă haine noi la întâlnirea cu publicul argeșean. Se ferchezuiește, se rumenește, își ia neamurile și urcă pe scenă pentru un spectacol „cum n-a văzut Parisul”.

Boieroaica are pretenții de aleasă aristocrată, dar își trădează prin diferite situații comice atât lipsa de educație, cât și dorința de a parveni. Mamă a trei copii, două fete și un băiat, moșiereasă cu veleități de mare doamnă și cu preocupări mondene, Koana Kiritza reușește să capteze interesul publicului. Se lasă cu dans, cu muzică și cu multă voie bună – se arată într-un comunicat al Teatrului „Al. Davila”.

Distribuția actoricească: Adriana Drugulescu, Puiu Mărgescu, Larisa Trăistaru, Cristina Muscalu, Florin Dobre, Andreea Drugulescu, Cătălin Mirea, Vlad Popescu, Marius Pieca, Dan Andrei, Mihai Savu, George Slătioreanu, Marius Furtună.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită