Web Analytics
scris sâmbătă, 04.09.2021

Klaus Iohannis: România riscă o criză politică profundă

Președintele Klaus Iohannis s-a poziționat în mod categoric de partea premierului Florin Cîțu în criza guvernamentală provocată miercuri prin demiterea fostului ministru al Justiției Stelian Ion. Mesajul președintelui Iohannis a venit sâmbătă, la prânz, pe Facebook, nu printr-un comunicat al administrației prezidențiale, relateaza g4media.ro.

Klaus Iohannis: România riscă o criză politică profundă

Iohannis atacă dur alianța condusă de Dan Barna și Dacian Cioloș spunând că este ”un semnal îngrijorător” că USRPLUS a format ”o nouă alianță” alături de AUR pentru a înlătura de la guvernare echipa condusă de Florin Cîțu.

CITESTE SI MARCEL CIOLACU: „USR PLUS are două soluţii: să iasă de la guvernare sau să semneze moţiunea de cenzură a PSD”

Președintele consideră că această colaborare dintre USRPLUS și AUR este ”un afront adus românilor” și susține că alianța lui Cioloș și Barna ”s-a discreditat iremediabil” în fața propriului electorat, subliniind că România riscă să fie aruncată ”într-o profundă criză economică și socială”.

Iohannis a caracterizat acțiunea USRPLUS drept ”un joc politic meschin” și a cerut reprezentanților alianței să ”pună capăt acestor gesturi politice iresponsabile”.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită