MARCEL CIOLACU: “USR PLUS are două soluţii: să iasă de la guvernare sau să semneze moţiunea de cenzură a PSD”

de | 1.09.2021 22:49 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că USR PLUS are două soluţii de rezolvare a actualului scandal din coaliţia de guvernare: să iasă de la guvernare sau să semneze moţiunea de cenzură a PSD, potrivit Digi24.

Citește și: Coronavirus Argeș. 21 de cazuri nou confirmate și 2 decedați în ultimele 24 de ore

“Aceşti incompetenţi aruncă din nou România într-o criză politică majoră doar pentru interesele lor. Din nou, şi-au ales cel mai prost moment: când românii plătesc facturi duble la energie şi gaze, iar preţurile au luat-o complet razna!”, a declarat preşedintele PSD într-o postare publicată pe contul de Facebook.

“Pentru a nu fi din nou penibili, USR PLUS au doar două soluţii: ieşiţi de la Guvernare sau semnaţi moţiunea de cenzură a PSD! Ambele variante înseamnă vot în Parlament! Vreţi să contaţi măcar acum?! Atunci ne vedem în plen, la vot!”, a spus Marcel Ciolacu.

Şedinţa de guvern începută la ora 11 a fost întreruptă, după ce premierul Florin Cîţu a vrut să introducă pe ordinea de zi suplimentară programul de investiţii de 50 de miliarde “Anghel Saligny”. Cei de la USR PLUS au ameninţat, nervoşi, că vor depune o moţiune de cenzură, dacă se adoptă proiectul, acuzând faptul că nu există avizele necesare.

Citește și: FC Argeş a transferat atacantul olandez Jafar Arias și s-a despărțit de Lupeta

Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, a declarat, referitor la proiectul privind Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”, că este “un moment potenţial” de încălcare a protocolului de colaborare a coaliţiei, semnat “după momentul Vlad Voiculescu” şi tocmai din acest motiv a fost suspendată şedinţa de Guvern.

Premierul Florin Cîţu a spus că proiectul de investiţii “Anghel Saligny” va trece şi că ameninţările USR PLUS “vin şi pleacă”. Premierul a precizat că a preluat şi inclus în proiect toate amendamentele USR PLUS discutate în Coaliţie.

Articol preluat din ziarul bursa.ro

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

UE: Combaterea abuzului sexual online asupra copiilor
UE: Combaterea abuzului sexual online asupra copiilor

Comisia Europeană a prezentat, în ziua de 11 mai, o propunere privind un nou act legislativ al UE care să prevină și să combată abuzul sexual online asupra copiilor. Dat fiind faptul că numai în 2021 au fost raportate în întreaga lume 85 de milioane de fotografii și...

Câștigătorii de la Raliul Argeșului pe podium
Câștigătorii de la Raliul Argeșului pe podium

Raliul Argeșului a ajuns la final iar în această seară, în Piața Primăriei Pitești, a avut loc ceremonia de închidere. Pe podium au urcat piloți din toate categoriile de vârstă. Cea de a treia etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano dintr-un total de 77 de...


Loading RSS Feed