Web Analytics

MARCEL CIOLACU: „USR PLUS are două soluţii: să iasă de la guvernare sau să semneze moţiunea de cenzură a PSD”

de | 1.09.2021 22:49 | Actualitate, Politica si Administratie

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că USR PLUS are două soluţii de rezolvare a actualului scandal din coaliţia de guvernare: să iasă de la guvernare sau să semneze moţiunea de cenzură a PSD, potrivit Digi24.

Citește și: Coronavirus Argeș. 21 de cazuri nou confirmate și 2 decedați în ultimele 24 de ore

„Aceşti incompetenţi aruncă din nou România într-o criză politică majoră doar pentru interesele lor. Din nou, şi-au ales cel mai prost moment: când românii plătesc facturi duble la energie şi gaze, iar preţurile au luat-o complet razna!”, a declarat preşedintele PSD într-o postare publicată pe contul de Facebook.

„Pentru a nu fi din nou penibili, USR PLUS au doar două soluţii: ieşiţi de la Guvernare sau semnaţi moţiunea de cenzură a PSD! Ambele variante înseamnă vot în Parlament! Vreţi să contaţi măcar acum?! Atunci ne vedem în plen, la vot!”, a spus Marcel Ciolacu.

Şedinţa de guvern începută la ora 11 a fost întreruptă, după ce premierul Florin Cîţu a vrut să introducă pe ordinea de zi suplimentară programul de investiţii de 50 de miliarde „Anghel Saligny”. Cei de la USR PLUS au ameninţat, nervoşi, că vor depune o moţiune de cenzură, dacă se adoptă proiectul, acuzând faptul că nu există avizele necesare.

Citește și: FC Argeş a transferat atacantul olandez Jafar Arias și s-a despărțit de Lupeta

Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, a declarat, referitor la proiectul privind Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, că este „un moment potenţial” de încălcare a protocolului de colaborare a coaliţiei, semnat „după momentul Vlad Voiculescu” şi tocmai din acest motiv a fost suspendată şedinţa de Guvern.

Premierul Florin Cîţu a spus că proiectul de investiţii „Anghel Saligny” va trece şi că ameninţările USR PLUS „vin şi pleacă”. Premierul a precizat că a preluat şi inclus în proiect toate amendamentele USR PLUS discutate în Coaliţie.

Articol preluat din ziarul bursa.ro

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole